4 étel, melyet inkább ne készíts forrólevegős-sütőben
Forrólevegős-sütőben rengeteg ételt készíthetünk, de vannak olyan fogások, melyeknél nem érdemes bevetni. Nézzük, melyek ezek!
NosaltyForrólevegős-sütőben rengeteg ételt készíthetünk, de vannak olyan fogások, melyeknél nem érdemes bevetni. Nézzük, melyek ezek!
NosaltyA népszerű séf május 27-én ünnepli születésnapját, aminek apropóján összegyűjtöttük a kedvenc receptjeinket tőle!
NosaltyVégre itt a várva várt nap: ma végre megnézhetjük a Jóbarátok új epizódját! Összeszedtük azokat a kultikus kajákat, amik a sorozatban felbukkantak, és megérdemlik, hogy elkészítsd őket erre a jeles alkalomra! Nyugi, Rachel lábízű trüffelreceptjét kihagytuk a repertoárból!
NosaltyÚj cikksorozatunkban minden hónap elején összegyűjtjük a kedvenceinket regisztrált felhasználóink fogásai közül. Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyLegyen még fantasztikusabb a karácsonyod, vegyél részt az ALDI egyedülálló nyereményjátékában!
HirdetésA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.