ételfotós

#HÁZIMENZA – Erdőháti Áron kedvenc lélekmelengető őszi levesével várt minket

Az elmúlt időszak tumultusában, kicsiben ugyan, de mégis születtek pozitív dolgok. Az otthon eltöltött idő alatt lelassultunk, új dolgokat fedeztünk fel. Például az otthonfőzés szeretetét. A Nosalty és a Delonghi közös sorozata, a #HÁZIMENZA ezt a szeretetet mutatja be, néhány kreatív gasztroarc segítségével. A sorozat legújabb részében Erdőháti Áron gasztrofotóshoz néztünk be, aki egy hangulatos őszi levest főzött nekünk. (x)

Hirdetés

„Én ehhez értek, nincs más” – Fekete Antonio szakácsból lett...

Fekete Antonio elismert séfként, a konyhán töltött két évtized után váltott az ételfotózásra, és precíz, letisztult munkáival hamar meghatározó alkotó lett ezen a területen is. Munkájához fontos inspirációt jelentettek a legjobb külföldi gasztronómiai könyvek, amiket Cookbooks.hu nevezetű üzletében már tíz éve hoz el a hazai közönségnek. A jó ételfotóról, a magyar szakácsképzésről és gasztrokönyvekről beszélgettünk vele.

Szász Nóri

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...