Mit főzzek ma? Aszalt szilvás máj, caprese tészta és erdei...
Ma nem fő leves, egyéb finom fogások ellenben annál inkább készülnek: baconös-aszaltszilvás máj, pestós-mozzarellás-paradicsomos tészta és édes gofri lesz az ebéd.
NosaltyMa nem fő leves, egyéb finom fogások ellenben annál inkább készülnek: baconös-aszaltszilvás máj, pestós-mozzarellás-paradicsomos tészta és édes gofri lesz az ebéd.
NosaltyAz édes gofri igazi nyári csemege, ami nélkül nincs strandolás, de milyen jó, ha egy kerti partira vagy filmezős estére elkészítjük otthon, mi magunk!
NosaltyLehengerlő ízű ételhármasban lesz részünk a mai napon: csípős-savanyú levessel kezdünk, majd csirkés rakott tésztával haladunk tovább, az édes végzetet pedig egy erdei gyümölcsös gofri hozza el.
NosaltyA mai menüből kihagytuk a húst, hogy bebizonyítsuk, bizony anélkül is jól lehet lakni ebédkor.
NosaltyKönnyed, gyorsan összedobható ebéd vár ma mindenkit brokkolileves, joghurtos csirke és édes gofri képében.
NosaltyEgy finom, puha gofrira senki sem tud nemet mondani, ezt mind tudjuk! Jöjjön hát 7 kedvencetek!
NosaltyCsokival vagy éppen lekvárral? Magában, de édesen vagy sósan? Annyi mindennel működik ez a remek alaptészta. Jöjjenek a legfinomabb gofrireceptek!
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.