6 nem átlagos fánk, ha nem lekváros-szalagosra vágysz
Nem mindenki esküszik a lekváros-szalagos hagyományos fánkra, van, aki szereti az amerikai vagy a mázas, lukas, gyümölcsös, csokis verziókat. Lássuk az utóbbiakat!
NosaltyNem mindenki esküszik a lekváros-szalagos hagyományos fánkra, van, aki szereti az amerikai vagy a mázas, lukas, gyümölcsös, csokis verziókat. Lássuk az utóbbiakat!
NosaltyItt a farsang, áll a bál, nem maradhatunk hát fánkok nélkül!
NosaltyA mai menü igazán franciásra sikeredett. Lesd meg a következő három receptet, és add meg a módját a mai ebédnek vagy vacsorának!
NosaltyHa egyet kéne választanod ezek közül, melyik lenne? Nálunk mind a 7 esélyes befutó! Szép hétfőt mindenkinek!
NosaltyAz új évet egy égetett tésztás édességgel kezdjük, amivel Valentin-napra tudtok villantani, viszont, mivel fánkról van szó, farsangra is aktuális. Kettő az egyben!
Gerzsenyi FlóraAz égetett tésztás eclair fánk nem lehetetlen küldetés, de nem is a legkönnyebb feladat elkészíteni. Mutatunk pár trükköt meg (minimum) egy szuper receptet is, amivel sikerülni fog megalkotnod a franciák kedvenc fánkját!
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyLegyen még fantasztikusabb a karácsonyod, vegyél részt az ALDI egyedülálló nyereményjátékában!
HirdetésA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.