Csodákra képes 3 szem ebből a gyümölcsből
Szuper hatással van a szervezetedre, ha beépíted ezt a gyümölcsöt az étrendedbe.
NosaltySzuper hatással van a szervezetedre, ha beépíted ezt a gyümölcsöt az étrendedbe.
NosaltyEnnél valami finomat, de jó lenne, ha minél kevesebb cukor lenne benne, és még viszonylag egészséges is lenne? Legújabb TikTok-videónkban az egyik legnépszerűbb csokoládédesszert, a Snickers vegán változatát készítettük el!
NosaltyEz a guszta, datolyából készült Snickers-szelet mindössze néhány, de annál egészségesebb összetevőből készül, és minden édesszájú igényét ki fogja elégíteni.
Gerzsenyi FlóraA karamellkészítés még a legbátrabb cukrászokon is ki tud fogni. Ha meg akarjuk úszni a kudarcot, próbáljuk ki a datolyakaramellt.
Lakos BenedekKaramellás, komplex ízével és izgalmas texturájával a datolya egyránt jó nassoláshoz, süteményekbe vagy főételbe is. Itt az ideje, hogy a te konyhádban is állandó alapanyag legyen!
Szász NóriA datolya természetesen édes, és számos étel zamatos kiegészítője lehet, ennek ellenére a legtöbben desszertnek választják.
Jenei GrétaNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.