„A pillanat, a találkozás az, ami nagyon fontos nekünk” –...
Mi a közös a japán teaceremóniában és egy főzőiskolában? Ez is kiderül beszélgetésünkből Maki Stevensonnal, a Makifood alapítójával.
Szász NóriMi a közös a japán teaceremóniában és egy főzőiskolában? Ez is kiderül beszélgetésünkből Maki Stevensonnal, a Makifood alapítójával.
Szász NóriA nyár egyik nagy slágere a lángos mellett a főtt kukorica. De hiába a népszerűség, sokan még mindig nem úgy főzik, ahogy a legfinomabb lesz. Ahány ház, annyi szokás, de van pár tippünk, hogy a legtutibb legyen!
Németh OrsiÚgy tűnik, ide érdemes a napokban ellátogatni, ha valóban kedvező árú fürtös paradicsom a vágyunk. És kinek ne lenne ez a vágya? Elvégre lecsószezon van!
NosaltyA zöldség, ami virító zöld színével, furcsa illatával és vicces, faszerű kinézetével sok gyerek és felnőtt mumusa - pedig jól elkészítve tényleg finom, sőt, úgy tűnik, még a cukorbetegség kialakulása ellen is megvédhet.
NosaltyHa neked is vannak kerti cserepes növényeid vagy palántáid, amiket meg szeretnél védeni az időjárás viszontagságaitól, mindenképpen ugorj be egy Lidlbe!
Sőt, nemcsak a hortenzia, de a rózsa és a levendula is hálás lesz, ha ezzel locsolod meg.
A nyári kert egyik éke a leander. Nem igényel extra figyelmet, mégis, ha ezt tapasztalod, előfordulhat, hogy ki kell dobnod ezt a színpompás növényt.
Ez édeskésebb ízű, nagyon finom. Nálunk minden évben készül, én olyan vagyok mint a hangya, szorgoskodom, télen pedig elfogyasztjuk....férjecském is hangyának nevez mindig :-))))
Túlmisztifikált receptek helyett a 96 éves Dédimama receptje. Tanyán született, ott nőtt föl, sok hasznos praktikát hozott magával. Sokszor készítettük már, de legfinomabb akkor ...
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...