costes izakaya

„Szeretnénk, hogy ha ott van az asztal tele étellel, akkor...

Bár a 2020 decemberében nyitáskor a Nudli Tésztakantin nem kisebb célt tűzött ki, mint igazságot szolgáltatni a magyaros tésztaételeknek, az Október 6. utcában található hely nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Idén szeptemberben mindössze pár hét alatt teleportálták az üzlethelyiséget Budapestről Ázsiába, hogy a Costes-csoport szakmai vezetője, Molnár Márk és Ruff Dávid helyettes vezénylete alatt megnyisson a lezser hangulatú, ázsiai elemekkel átszőtt, mégis a megszokott minőséget képviselő Costes Izakaya.

Szász Nóri

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!