A szigorú vegetáriánusok és a vegánok számára kiemelt jelentőségű, hogy pótolják a B12-vitamint étrendkiegészítő formájában vagy dúsított élelmiszerekkel.
Rövid ideig boldogít minket a bodzaszezon, így jobban tesszük, ha minél intenzívebben megéljük ezt az aromás időszakot. Használjuk a virágokat például az alábbi palacsintában, mennyei élmény lesz, az garantált!
Segítsük palántáink növekedését házilag előeállított, környezetkímélő, természetes és olcsó (!) műtrágyával – valójában két alapanyag vizes keverékéről van szó, melyek egyenest a konyhaszekrényből érkeznek.
A magyar utazók körében igen népszerű Horvátország már most is bizsergő turisztikai életről számolhat be. A csodás tengerpartok és kiváló gasztronómia mellett az is vonzóvá teheti Horvátországot az utazók szemében, hogy az ország egyre nagyobb figyelmet fordít a fenntartható turizmusra.
Milyen lenne a mai menü, ha finom túrófánkkal zárulna? Remek, igaz? Akkor rittyentsünk elé még egy galuskás zöldséglevest és egy olasz paradicsomos halat is, hogy tökéletes legyen a nap!
A főzéshez és sütéshez használt zsiradékok közül a vaj és az olaj a leggyakrabban bevetett: előbbi karakteresebb ízt ad, azonban borsos ára miatt mégsem tudunk belőle akkora mennyiségeket használni. Ezért gyakran olajra cseréljük, persze ez nem mindig lehetséges.
Hosszú volt a napod, ezért nincs sok kedved a konyhában ácsorogni, viszont egy ízletes fogásra vágysz? Akkor imádni fogod az alábbi gyors vacsoraötleteinket.