adományozás

Így mentik meg az ünnepi maradékokat a profik

Ha az ünnepi időszakra gondolunk, mintegy a magyar mentalitás részét képezi a túlzásba vitt főzés – nem is beszélve a túlevésről –, hiszen a legtöbben elképzelhetetlennek tartják, hogy pont annyi ételt készítsenek, amennyi el is fogy. Ezzel viszont akad egy hatalmas probléma: ebben az időszakban a szokásosnál is többet pazarlunk. Ennek viszont nem feltétlenül kell így lennie.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Osztrák krumplisaláta

Ha Bécsben járok, mindenképpen ennem KELL Wiener Schnitzel-t (bécsi szeletet)! Sokszor volt már szerencsénk egymáshoz, de talán legutóbb adták hozzá a legfinomabb krumplisalátát. Ezt ...

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...