Tejszínes-gombás szósz

Tejszínes-gombás szósz

Leírás

A tejszínes gombaszószt általában magunk készítjük, de manapság előregyártott formában megtaláljuk a boltok polcain. Felhasználása igen sokrétű: tésztaételekhez szószként magában vagy más zöldségekkel, hússal kombinálva, sültek mellé öntetként, csíkokra vágott csirkemellhez szószként.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Konzerv vagy üveges kiszerelésben fénytől védett, hűvös helyen a csomagoláson feltüntetett időpontig eláll, felbontás után azonnal felhasználandó.

4 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.