Száraz rosé

Leírás

A rosé egy speciális borfajta, amelynek készítése során a kékszőlők fehér mustját a vörösborokénál jóval rövidebb ideig áztatják a törkölyön, így a szemek héjában levő színanyagok kevésbé tudnak kioldódni. A világ bortermelésének mindössze 3-4%-át teszik ki a rosé borok és ez a mennyiség fedezi is a szükségleteket. A bor cukortartalma attól függ, hogy mennyi cukor marad vissza benne az erjedés után. Természetesen a maradék cukor mennyisége az erjesztés során befolyásolható. A száraz borok cukortartalma nem haladhatja meg a 4 grammot literenként. A száraz rosét fogyaszthatjuk tésztaételek, illetve könnyű húsételek mellé.

Száraz rosé
82
Kalória
0.1g
Fehérje
2.3g
Szénhidrát
-
Zsír
86.9g
Víz
-
Koleszterin
-
Élelmi rost
-
Cukor

100 g Száraz rosé

fehérjetartalom

0.07 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

2.31 g

víztartalom

86.94 g

gramm száraz rosé?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0.07 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

víz

86.94 g

vitaminok

2 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

Aki megújította a hot-dogot és a kaszinótojást – interjú Albrecht...

A párizsias hangulatú Kammermayer sarkában található Cabrio nemrég ünnepelte első születésnapját. A konyha élén a Mór24-ből és a Bar Lolaból ismert Albrecht Tamás áll, aki pont úgy, mint eddig, most is az újat, az inspiralót, az előremutatót keresi a gasztronómiában. A Bar Bizarre csapatával összefogva egy modern, európai bisztrókonyhát képviselő hellyel vették be a belvárost, az első év után pedig leültünk, hogy inspirációról, komfortételekről, újra és újra megálmodott kaszinótojásokról beszélgettünk, miközben az egyik tulajdonos, Tenner Benjámin is csatlakozott hozzánk.

Kormos Lili

Legnépszerűbb cikkek

Top Receptek

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...