Száraz rosé

Száraz rosé

Leírás

A rosé egy speciális borfajta, amelynek készítése során a kékszőlők fehér mustját a vörösborokénál jóval rövidebb ideig áztatják a törkölyön, így a szemek héjában levő színanyagok kevésbé tudnak kioldódni. A világ bortermelésének mindössze 3-4%-át teszik ki a rosé borok és ez a mennyiség fedezi is a szükségleteket. A bor cukortartalma attól függ, hogy mennyi cukor marad vissza benne az erjedés után. Természetesen a maradék cukor mennyisége az erjesztés során befolyásolható. A száraz borok cukortartalma nem haladhatja meg a 4 grammot literenként. A száraz rosét fogyaszthatjuk tésztaételek, illetve könnyű húsételek mellé.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös helyen.

100g Száraz rosé

fehérjetartalom

0.07 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

2.31 g

víztartalom

86.94 g

Hány kalória

gramm

száraz rosé?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0.07 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

víz

86.94 g

vitaminok

1 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek