Oroblanco

Oroblanco

Leírás

Kívülről nagyságban hasonlít egy grapefruitra, belseje pedig egy pomelóra. Eredeti neve Oroblanco. Az oroblanco, oro blanco, Pomelit vagy sweetie a grapefruithoz hasonló édes mag nélküli citrus hibrid gyümölcs. Gyakran oroblanco grapefruitnak nevezik. Érdekesség:Egy kutatás, keresztezés eredménye a gyümölcs. Az is olvasható, hogy korábban gyógyszerként szolgált a gyümölcs. Húsával és préselt olajával tengeribetegségeket, tüdő-és bélbajokat kúráltak. Kiváló vitaminforrás. (C-A vitamin, protein, kalcium és kálium is van benne.)

Mikor vegyem

Bármikor.

100g Oroblanco

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

Hány kalória

gramm

oroblanco?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

1 találat

Címlapról ajánljuk

6 esküvői tortatrend, ami 2023-ban meghódítja a párokat

Nyakunkon a nyár, ami azt is jelenti, hogy hivatalosan is megkezdődik az esküvőszezon. Ez ugyebár rengeteg előkészülettel jár, hiszen sokan szeretnék, ha életük (egyik) nagy napja tökéletesen és forgatókönyv szerint zajlana. A vacsora zárásának pedig elmaradhatatlan része egy gyönyörű esküvői torta, aminek nemcsak az íze, de kinézete is sokat számít. Mutatjuk, milyen esküvői tortatrendek hódítanak 2023-ban!

Balogh Lilla

További cikkek

Az étel, amit ki nem állhat a horoszkópod

Édes meggymártás hússal, kemény daragaluska, furcsa répafőzelék, csufi kelkáposzta, kesernyés máj? Mindenkinek van legalább egy utált étele... Ajánljuk, hogy győzd le a mumust, és készítsd el a nemszeretem-ételt felnőtt fejjel, egy tényleg jó recept alapján!