Marhafaggyú

Marhafaggyú

Leírás

A marhafaggyú a marha kemény zsírszövete. Hazánkban kevésbé ismert, főleg Nagy-Britanniában használják, hagyományos házias ételek készítésekor. fotó

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Marhafaggyú

fehérjetartalom

1.5 g

zsírtartalom

68086.99 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

4 g

Hány kalória

gramm

marhafaggyú?

Top ásványi anyagok

Foszfor

15 mg

Nátrium

7 mg

Kalcium

2 mg

Magnézium

1 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.03 g

Kolin

5.6 mg

E vitamin

1.5 mg

Niacin - B3 vitamin

0.259 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

1.5 g

Zsír

telített zsírsav

52.3 g

egyszeresen telített zsírsav

31.52 g

többszörösen telített zsírsav

3.17 g

koleszterin

68 g

ásványi anyagok

Kalcium

2 mg

Vas

0.17 mg

Magnézium

1 mg

Foszfor

15 mg

Nátrium

7 mg

Cink

0.22 mg

Réz

0.007 mg

Mangán

0.001 mg

Szelén

0.2 µg

szénhidrát

víz

4 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.007 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.013 mg

Niacin - B3 vitamin

0.259 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.058 mg

Folát

1 µg

Kolin

5.6 mg

E vitamin

1.5 mg

K vitamin

3.6 µg

B12 vitamin

0.27 µg

B6 vitamin

0.03 g

2 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

Mélyszegénységben élő romák által termelt kovászos uborka kerül ennek a...

A Kiútprogram és a budapesti Babka Deli együttműködéséből született első kovászos uborka, amely a program őstermelőinek uborkájából készült, és amely az észak-kelet magyarországi roma családoknak segít, hogy uborkatermelővé váljanak. Az ő uborkájukból készül a Deli házi kovászos uborkája, amely felkerül a Babka Deli állandó nyári kínálatába, valamint étlapjára is.

Hering András

További cikkek

Ezek az élelmiszerek fognak először eltűnni az életünkből

A klímaváltozás hatásait nem lehet tagadni, hiszen a jelenséget évről évre egyre jobban érezzük a saját bőrünkön. A hőség egyre nagyobb, a víz pedig egyre fogy, ezen felül pedig azzal is szembe kell néznünk, hogy bizonyos élelmiszerek is el fognak tűnni a színről.