Marhafaggyú
![Marhafaggyú](https://image-api.nosalty.hu/nosalty/images/ingredients/xp/pA/7VLEcGTr18lzbFYjMrFHQucQUVw0zGmoKPxYUyKG.jpeg?p=lqip-16%3A9&s=5840bd2ccfd25fc8c34db9903c005569)
A marhafaggyú a marha kemény zsírszövete. Hazánkban kevésbé ismert, főleg Nagy-Britanniában használják, hagyományos házias ételek készítésekor. fotó
Bármikor.
Hűtőben.
fehérjetartalom
1.5 g
zsírtartalom
68086.99 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
4 g
Foszfor
15 mg
Nátrium
7 mg
Kalcium
2 mg
Magnézium
1 mg
B6 vitamin
0.03 g
Kolin
5.6 mg
E vitamin
1.5 mg
Niacin - B3 vitamin
0.259 mg
fehérje
1.5 g
Zsír
telített zsírsav
52.3 g
egyszeresen telített zsírsav
31.52 g
többszörösen telített zsírsav
3.17 g
koleszterin
68 g
ásványi anyagok
Kalcium
2 mg
Vas
0.17 mg
Magnézium
1 mg
Foszfor
15 mg
Nátrium
7 mg
Cink
0.22 mg
Réz
0.007 mg
Mangán
0.001 mg
Szelén
0.2 µg
szénhidrát
víz
4 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.007 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.013 mg
Niacin - B3 vitamin
0.259 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.058 mg
Folát
1 µg
Kolin
5.6 mg
E vitamin
1.5 mg
K vitamin
3.6 µg
B12 vitamin
0.27 µg
B6 vitamin
0.03 g
Ma sem hagyjuk, hogy a hőség győzzön! Színes zöldségkrémleves, fügétől édeskés és illatos csirkecomb és citrusosan hűtő dinnyesorbet segítségével vesszük fel a kesztyűt!
NosaltyA párizsi olimpia hivatalos dalát Gwen Stefani és Anderson .Paak énekli, derült ki a Nemzetközi Olimpiai Bizottság YouTube-oldalán közzétett videóból. A videó rövidsége ellenére a Coca Cola megszámlálhatatlanul sokszor tűnik fel a képernyőn.
NosaltyKaraj kolbásszal töltve, vele sült krumplival, töltött csirke, tejszínes hús, bakonyi vagy lecsós szelet, csirkefasírt? Ezekre a magyaros húsételekre még a nagyi sem mondana nemet!
NosaltyA Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Ha szeretnéd, hogy gyönyörű és hosszú legyen a hajad, akkor ezeket az olajokat vesd be a változás érdekében.
Ha morzsasütit sütünk, bármilyen gyümölcsöt felhasználhatunk hozzá: nyáron ilyen szempontból kifejezetten jó dolgunk van, ugyanis egymást érik az ízes alapanyagok.