Kefirgomba

Kefirgomba

Leírás

Kefir készítését segítő mikroorganizmusok (baktériumok, gombák), eredetileg kecske- ill. juhtej alvadékából nyerik, hazánkban jellemzően tehéntejből. fotó: flickr/Andrea Spurlo

Mikor vegyem

Száraz, sötét helyen, üveg vagy műanyag edényben.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Kefirgomba

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

Hány kalória

gramm

kefirgomba?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

1 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így sterilizáld a befőttesüvegeket lekvárfőzéskor

Napi Tippünk a befőzéssel kapcsolatosan érkezik nektek: így, nyár vége fele közeledve sokan döntenek úgy, hogy a nyár legszínesebb-illatosabb-zamatosabb alapanyagait télen is élvezni szeretnék, így elteszik a finomságokat. Jöhetnek tartósított kedvenceink, a lekvárok! Na de hogy álljunk neki az üvegek sterilizálásának?