Kefirgomba

Kefirgomba

Leírás

Kefir készítését segítő mikroorganizmusok (baktériumok, gombák), eredetileg kecske- ill. juhtej alvadékából nyerik, hazánkban jellemzően tehéntejből. fotó: flickr/Andrea Spurlo

Mikor vegyem

Száraz, sötét helyen, üveg vagy műanyag edényben.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Kefirgomba

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

Hány kalória

gramm

kefirgomba?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

1 találat

Címlapról ajánljuk

Így festett egy szüret régen – Képeken a munka és...

Manapság már viszonylag ritka, hogy egy családi/baráti társaság, esetleg egy egész falu felhágjon a szőlőhegyre őszidő derekán, hogy az ott roskadozó fürtöket puttonyba szedje, azokból bort készítsen és az egész folyamatot lakomával, játékokkal és általános mulatsággal kísérje. A szüret nem is olyan rég szerves részét képezte az ősznek, a hozzá fűződő szokások pedig sokat mesélhetnek egy olyan korról és világról, amit (nagyrészt) már magunk mögött hagytunk.

Lakos Benedek

További cikkek