Zahorán Bertold: ,,Mi, modellek nem csak salátaleveleken élünk!" - EgySztárÉtel

A modellekről az a hír járja, hogy kizárólag levegőn és salátaleveleken élnek. Most egy Hollywood-szerte ismert magyar modell, Zahorán Bertold főzött nektek, de nem salátát!

Giorgio Armani, Calvin Klein, Donatella Versace vagy Ralph Lauren - csak pár név azok közül, akiknek már együtt dolgozott az EgySztárÉtel új részének főszereplője, a nemzetközi magyar modell, Zahorán Bertold. Akik most be akarják zárni a cikket, azoknak elmondanám, hogy a jóképű srác modell létére egyáltalán nem holmi unalmas salátát készített.

Bertold vörösboros-paradicsomos tengergyümölcsei spagettireceptjét itt találod.

Abszolút megborítottad azt a tévhitet, miszerint a modellek csak salátát esznek, mert egy brutál jó paradicsomos tésztát készítettél nekünk. Gondolom, azért nem ehetsz minden nap ilyesmit...

Örülök, az volt a célom, hogy lássátok, mi, modellek nem csak salátaleveleken élünk! :) Tésztát heti egyszer-kétszer eszem. Egyébként a teljes kiőrlésű tészta jobb szénhidrátforrás, mint a fehér rizs. Csak egy példa: a fehér rizs nagyon feldobja a vércukorszintet, és emiatt azt érzed, éhes vagy, és többet akarsz enni, szóval annál százszor jobb egy ilyen tengergyümölcsei spagetti.

Vörösboros-paradicsomos tenger gyümölcsei spagetti Zahorán Bertoldtól

A sok utazás mellett gondolom nem jut mindig idő a főzésre, ilyenkor mit csinálsz?

Vannak hetek, amikor arra van csak időm, hogy csináljak egy rántottát vagy egy zabkását bekeverjek, forró vizet öntsek rá, és kész is. Szeretek eljárkálni enni, de anyagilag sokkal kifizetődőbb, ha főzök. Igaz, egy személyre szerintem nehéz, de ha van időm, akkor inkább főzök, és van, hogy több napig azt eszem.

Na és mi volt az első, amit meg tudtál főzni?

Virsli. :)

És azóta mikkel kísérleteztél?

Szeretem ötvözni a dolgokat, ez a tészta is kicsit olaszos, kicsit magyaros, meg persze csípős. Imádom a csípőset, így mindent teletolok borssal, chilivel, paprikával. Nagyon bírom az olasz konyhát meg a japánt is. Nagy kedvencem a sushi, igaz, azt még sosem próbáltam otthon elkészíteni, mert bevallom, elég lusta vagyok, ezért van, hogy általában abból főzök, amit otthon találok.

Amikor sok időt töltesz távol, mi hiányzik a legjobban az itthoni ételek közül?

A levesek! Nagyon leveses vagyok.

Sok világjárótól hallottam már, hogy az első, amit esznek, mikor hazatérnek, az a leves. Miért?

Hát, az a baj, hogy levest egyszerű csinálni, de nekem valahogy mégsem sikerül sose ugyanúgy. Amikor nagyon hiányzik, akkor vietnámi pho-t szoktam enni, azt nagyon szeretem. De az biztos, hogy amikor hazajövök, az első mindig egy jó gulyásleves.

És mi az, amit akkor eszel, amikor eleged van mindenből?

Hamburger, pizza meg csoki. Tegnap hajnali egykor például benyomtam egy tábla csokit, de ez titok! :)

Ezeket láttad már?

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?