4 mód, hogyan ízesíts egy kancsó vizet a kánikulában

Sokan nem kedvelik magában a vizet, de üres kalóriákat sem szeretnének bevinni a cukros üdítőkkel, így nap végére azt veszik észre, hogy alig ittak aznap. Szerencsére van néhány ötletünk, amivel feldobhatjuk a sima csapvizet is, hogy szívesebben kortyolgassuk.

A megfelelő vízmennyiség bevitele elengedhetetlen ebben a kánikulában. Sokan nincsenek oda a vízért, pedig ez a legjobb szomjoltó, és ténylegesen hidratál. Éppen ezért nem érdemes cukros italokat inni a kánikulában. Ha unalmasnak tartod a víz ízét, mutatjuk, mivel dobd fel, hogy jóval élvezetesebb legyen.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Címlapról ajánljuk

Egy logikus lépés, és búcsút inthetsz a gyümölcslégynek

A gyümölcslegyek bosszantó módon szállják meg a frissen vásárolt gyümölcsöket, leginkább a banánt. Egy tálba kirakva alig fél nap kell, és meg is kezdik a hadjáratukat, ellepve az addig gusztusosnak ható gyümölcsöket. Most adunk egy nagyon egyszerű tippet, mit kell tenned, hogy a bosszantó kis kártveőket távol tartsd a konyhádtól!

Balogh Lilla

További cikkek