Vidám szendvicskészítés

Minden étel fontos, mind szól valamiről, legyen szó akár reggeliről, uzsonnáról vagy hideg vacsoráról, érdemes az őszi szendvics-szezont feldobni néhány kreatív ötlettel! (x)

Még a legátlagosabb tízórait vagy uzsonnát is meg lehet spékelni egy-két olyan aprósággal, amivel becsempészhetünk egy kis vidámságot és nevetést a hétköznapjainkba, de akár érzelmeinket is kifejezhetjük kreatívan. Felvidíthatjuk, megvigasztalhatjuk, vagy épp megdicsérhetjük egy-egy szendviccsel azt, akinek szántuk.

A szendvicskészítés a gyerekekkel különösen jó móka lehet, akár mi készítünk nekik vidám falatokat, akár csak előkészítjük a hozzávalókat és a kreativitásukra bízzuk, hogy mit hoznak ki néhány felszeletelt zöldségből, felvágottból és sajtból. Ráadásul tapasztalatból tudjuk, hogy ha játékos uzsonnát készítünk a kicsikkel, még azok a zöldségek is jobban elfogynak, amelyek máskor a tányér szélére tolva végzik.

A legfontosabb, hogy jó alapot adjunk a kezükbe, ehhez nem kell más, csak finom pékáru és margarin, utána pedig jöhetnek a különböző mintákra vágott zöldségek, szalámik és sajtok. Készíthetünk simább, mintás szendvicseket, de adhatunk akár arcot is nekik, vagy megcsinálhatjuk a gyerekek kedvenc mese- és állatfiguráit is.

Az idő miatt sem kell aggódni, hiszen pár perc alatt, akár délután is összeállíthatóak ezek a kedves falatok, mégis remek szórakozást nyújtanak az oviból, iskolából fáradtan hazatérő lurkóknak, de akár a gyerekzsúrokra is tökéletes vendégváró falatokként szolgálnak.

A Vénusz margarinok könnyen kenhetőek, így figyelmünket elég csupán a kreatív szendvicsek gyors elkészítésére fordítanunk. (x)

További Vénusz termékekért kattints ide

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Ehető ajándékok karácsonyra

Gongolkodjatok idén ehető ajándékban karácsonyra! Legyen szó bármilyen édes házi apróságról a gumicukortól a lekvárig, biztos, hogy örülni fognak az ajándékozottak!

Nosalty

További cikkek