Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Veszélyes dolgot találtak a vásárlók a Lipóti pékség süteményeiben

Több vásárló is panaszt tett Győr városában, miután gombostűre haraptak a Lipóti pékségben vásárolt péksüteményükben. 

Egy héten belül több vá­sárló is gom­bos­tűt ta­lált a Li­póti Pék­ség győri üz­le­te­i­ben vá­sá­rolt ter­mé­ke­kben – írja a Ripost.

A pékség szerint az egyik beszállítójuknál van gond és nem a helyben sütött péksüteményekkel, az elmúlt egy hétben azonban többen is jelezték a cég felé, hogy komoly problémák vannak a forgalomban lévő süteményekkel. 

Egy győri nő a Facebookon írta le rossz élményét, mely szerint frissen vásárolt kókuszkockáját ette volna meg, amikor valami keményre harapott rá. Mint kiderült, az idegen tárgy egy apró gombostű volt, nem ez volt azonban az egyedüli eset. 

Egy másik győri nő Kodály Zoltán úti Lipóti Pékségben vásárolt sajtos kiflit, állítása szerint a kifliben több gombostűt is talált. Egy másik anyuka egy győri belvárosi üzletben vásárolt sajtos pogácsát, amelyet majdnem odaadott másfél éves gyermekének, szerencsére azonban a kisgyerek még evés előtt odaadta a pogácsát édesanyjának, aki szintén egy gombostűre harapott rá. 

A Lipóti Pékséghez beérkezett panaszok után a cég vizsgálódni kezdett az ügyben, állításuk szerint azonban egyik termék sem a Lipóti Pékségekben készül, mindegyik egy beszállító cégtől érkezett. Partnerüket utasították az eset kivizsgálására – magyarázta a Lipóti Pékség munkatársa.
 

EZ IS ÉRDEKES: 

via ripost, 168 óra

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

balcsimami
balcsimami Tue, 2019-08-06 19:35

Az is meglepő, hogy a Lipót pékségbe beszállítók vannak, én, azt gondoltam és azért is vásároltam ott, mert hittem, hogy saját sütésű terméket árulnak. Hogy, életveszélyes dolog is van a termékben bosszantó és többé nem vásárolok ott semmit. De, bízom abban, hogy csak lejárató a cikk, mert manapság az is divat.