Varázslatos kenyereket készít egy pék - ilyen pékárukat még biztosan nem láttál!

Mi, magyarok imádjuk a kenyér minden formáját, de ezeket nem lenne szívünk megenni, annyira jópofák. Ilyen az, amikor egy pék művészi szintre emeli a mesterségét.

Izuyo, egy japán pék, aki nem állt meg a liszt, az víz és az élesztő egyszerű elegyénél. Továbbgondolta a dolgot, és olyan képeket varázsol a kenyerek belsejébe, amitől eláll a lélegzetünk.

Tény, a kenyerek külseje nem a legesztétikusabb, azonban kettévágva őket, elénk tárul a varázslat. Ha még több képet néznél, Izuyo Instagram oldalán megteheted!

Micimackós:

Kívül vs. belül:

Jázmin hercegnő az Aladdin című meséből:

Az örök kedvencek, a játékmackók:

Japán, így természetesen, Pokemon sem maradhat el:

Virágos:

Ezeket olvastad már?

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?