5 húsvéti fogás, ami még finomabb lesz egy csepp majonézzel

Szeretnéd, hogy a húsvéti fogások még finomabbak és krémesebbek legyenek? Hívd segítségül a majonézt, mely rengeteg ételt feldobhat!

Húsvétkor milliónyi mennyei fogás készül a konyhában. Az idő előrehaladtával a régi, megszokott receptek unalmassá válhatnak, így érdemes lehet elgondolkozni azon, hogy egy kicsit feldobjuk őket. Nem kell nagyon extra alapanyagokra vagy különleges, nehezen beszerezhető zöldségekre gondolni, hiszen lapul a konyhánkban egy szósz, mely nagyon sok ételnek új ízt és extra selymességet tud adni. Ez nem más, mint a majonéz.

Nézzük, mely húsvéti fogásokat tudjuk feldobni majonézzel!

Keress ízletes szószokat az Univer termékei között, itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

3 őszi kávérecept a nyugodt reggelekhez

Habár a nyár már véget ért, továbbra sem kell lemondanunk a teraszon kávézós, lassan készülődős, kényelmes reggelekről. Az ébredés utáni pillanatokat még szebbé varázsolhatja egy fűszeres cappuccino vagy egy őszi ízvilágú latte. Ehhez mutatunk most három receptet az ősz legtrendibb ízeiből, a Nespresso limitált kiadású Pumpkin Spice Cake és Maple Pecan kávékapszuláiból.

Címlapról ajánljuk

További cikkek