Az unalom tökéletes ellenszere

A pesztó a legminimalistább, legegyszerűbb fogásból is képes nagyszerű eledelt varázsolni. Ez igaz erre a zöldborsós-pesztós rizsre is. Pofonegyszerű, könnyed vacsora.

Zöldborsós-pesztós rizs recept

A pesztó legismertebb válfaja az olaszországi Genova városából származik, de már az ókori rómaiak is kísérleteztek valami hasonlóval. A kirobbanó frissesség, amelyet a zöldfűszerek és a fokhagyma elegye kölcsönöz, képes felvillanyozni a legegyszerűbb ételeket is. Vegyünk egy kis rizottórizst, mirelit zöldborsót, főzzük össze, bazsalikomból, fenyőmagból, fokhagymából és olívaolajból készítsük el a pesztót, és máris kész a tökéletes vacsora egy ilyen meleg, késő tavaszi, kora nyári estére!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek