Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Újraforgatták a Reszkessetek betörőket a felnőtt Kevinnel, ezt muszáj látnod

Ha egy reklámvideót nézel meg még az évben (siess, pár napod van csak), akkor ez legyen. Ez általában csak szöveg, de most nem. Tényleg. Újra forgott a Reszkessetek, betörők!

Karácsony, szülők, család, karácsonyfa, töltött káposzta, esti film...hogy fejeznéd be ezt a sort? Ugye hogy a Reszkessetek betörőkkel!

Ez az a film, amit még az sem ront el, hogy tudjuk, hogy azóta főszereplőnk, a 38 éves Macaulay Culkin igen sok viszontagságon átesett, és külsőre is leamortizálta magát. Többek közt ezzel a képpel számol le a Google új reklámvideója, amely vadiúj, ijesztően futurisztikus, mesterséges intelligencia vezérelte funkcióját hivatott világgá kürtölni, a Google Assistant-ot. És Macaulay is egész jóképű oldalát mutatja, végre.

Egy szó mint száz, ÚJRAFORGATTÁK A RESZKESSETEK, BETÖRŐK BIZONYOS JELENETEIT a Google kedvéért, és minden egyes apró díszlet és nüansznyi részlet olyan, mint az eredeti film (első részé)ben!

Annyi különbséggel, hogy Kevin az alkalmazáshoz beszélve jut túl első magányos napján az üres házban, feljegyezteti vele, hogy vennie kell after shave-et, hogy az ágyon ugrálás után ne felejtsen lepedőt mosni, lejjebb veteti vele a fűtést, és gyakorlatilag az egész vizesbandita-űző hajszát (Operation Kevin) vele végezteti el.

Imádjuk az egészet, alig várjuk, hogy újra peregjen a film a karácsonyfa mellett hókiflit morzsálva...

Ja, és végre megeheti azt a bizonyos mikrós sajtos makarónit!!!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!