Szuper színes és vidám új kerti kollekciót dobott piacra az IKEA

Retró hangulatú vadiúj kollekcióval várja a nyárra vágyakozókat és készülőket az IKEA: a bel- és kültéri BRÖGGAN termékek tele vannak élettel, vidámak, színesek, praktikusak és könnyen tisztíthatók.

A tavaszi és nyári szezon a kertben ücsörgésről, az erkélyen elfogyasztott reggelikről és a hosszú, parkban töltött órákról szól. Bármilyen tér is áll rendelkezésedre a kültéri programokhoz, az IKEA BRÖGGAN kollekció nyarat idéző színeivel és mintáival élettel töltheted meg azt.

Fedezd fel a minták erejét a BRÖGGAN játékos és egyedi kollekciójával, amely egy pillanat alatt nyári hangulatot teremt.

A retró hangulatú BRÖGGAN termékek energikus, vidám, napfényes színeikkel és vibráló mintáikkal még felhőtlenebbé teszik a kikapcsolódást, akár bent, akár kültéren, otthon vagy bárhol máshol. Bármilyen környezetbe jól illeszkednek, praktikusak, és könnyen tisztíthatók.

Indítsd korábban és zárd később a nyarad a BRÖGGAN kollekcióval, hogy hosszabb ideig élvezhesd a partikkal, piknikekkel és pihentető délutáni szundikálásokkal fűszerezett kényelmes életet.

Címlapról ajánljuk

További cikkek