Új generációs hűtők a Mielétől

Magas fokú energiatakarékosság, praktikus funkciók és nagy teljesítmény – röviden így jellemezhetjük a Miele új generációs beépíthető hűtőit. (x)

Mit várunk el egy jó hűtőtől? Természetesen azt, hogy megbízhatóan és jól végezze feladatát. Emellett persze nem árt, ha elegendő helyünk van benne, és energiatakarékosság szempontjából sem vall szégyent. Ennél azonban sokkal többet is nyújthat egy hűtőszekrény.

A Miele új beépíthető hűtő- és fagyasztószekrény-generációjának tagjai tökéletesen megfelelnek a fenti elvárásoknak: a rendkívüli frissesség, az energiahatékonyság és az innovatív megoldások lenyűgözőek, miközben a készülékek letisztult vonalvezetése harmonikusan illeszkedik a konyha hangulatához.

Hogyan oldható meg, hogy mindig friss és üde zöldségeket és gyümölcsöket találjunk a hűtőben?

Sokan nem tehetik meg, hogy minden nap piacra járjanak, de egy igazán jó hűtővel tehetünk az ügy érdekében. Erre kínál megoldást a PerfectFresh hűtőzóna, melynek köszönhetően a gyümölcs és a zöldség akár négy hónappal tovább ropogós és friss, vitamindús és ízletes marad, erről pedig a 0 és 3 Celsius fok közötti hőmérséklet és az akár 90 százalékos páratartalom gondoskodik. A Miele továbbfejlesztette a PerfectFresh technológiai elvét, az eredmény pedig a PerfectFresh Pro, melynek speciálisan perforált fiókfedele biztosítja az élelmiszerek kiemelkedően hosszú tárolhatóságát.

A K 30.000 generáció készülékei az üvegpolc-világítás területén is újat mutatnak: ennyire stílusosan, elegánsan és rafináltan még sohasem voltak megvilágítva a hűtőszekrények. A FlexiLight technológia alapja az üvegpolcok elülső szélén elhelyezett LED-es fényforrások, melyek finoman növelik intenzitásukat, és egyenletes, barátságos fényt árasztanak a teljes belső térben. A világítás mindig tökéletesen igazodik az igényekhez, így ha kihúzunk és alacsonyabbra helyezünk egy üvegpolcot, a fény a polccal együtt mozog.

A Miele hűtőberendezései jól szemléltetik, hogy miként tud korszerű módon kéz a kézben járni a nagy teljesítmény, a funkcionalitás és az energiatakarékosság. A készülékek többsége jóval felülmúlja az A+ energiahatékonysági besorolást, egy olyan készüléknél pedig, amely a nap 24 órájában üzemel, az alacsony energiafogyasztás jelentős megtakarítást jelent. (x)További információt a Miele termékeiről itt találsz

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha egyedi ízű, krémesen sós mártogatósra vágysz, ne keress tovább...

Kevés olyan sokoldalú sós mártogatós létezik a világon, mint az extrán krémes állagú, tökéletesen fűszerezett hummusz. A ropogós sárgarépától kezdve a puha pitatöredéken át egészen a szaftos grillkolbászig mindenféle földi jóval kombinálhatod a Fanan hummuszt, aminek most mind a 6-féle ízváltozatát leteszteltük!

Címlapról ajánljuk

„Igaz a mondás, hogy mire a kezüket a kilincsre teszik,...

Májusban nyílt egy hely Szentendrén, ahol új életre kel a paradicsomos káposzta, a tejbegrízt elégedett sóhajok kísérik, és ahol az is barátságot köt a zöldborsófőzelékkel, aki valaha súlyos menzai traumákat szenvedett el. Szászfai Brigitta és Póti Bence, bár nem a vendéglátás felől érkeztek, pontosan tudták, hogy olyan helyet szeretnének nyitni, ahol barátságos a hangulat, ahol nem kell feszengeni, van kraft-IPA csapon, és valami ütős meglepetés a tányéron. Ez lett a Teyföl, amit a nyitás óta egyre lelkesebben látogatnak a vendégek. Indulásról, elvárásokról, csapatszellemről beszélgettünk, a mumussá vált “újragondolt” jelzőt pedig az étterem séfje, Kulcsár Alex segített helyretenni.

Kormos Lili

További cikkek

7 kiváló hazai étterem eldugott településeken

Falusi fine dining, vidéki gourmet – ilyen és hasonló hívószavakkal vonzzák be vendégeiket az ország messzi kistelepülésein is olyan éttermek, amelyek kiemelkedően igényes és előremutató konyhát visznek. A műfaj koronázatlan királyai persze egyértelműen a Dudás-testvérek: ők anno az Anyukám Mondtával feltették Encset a gasztrotérképre, az első között megmutatva, hogy egy eldugott kis községben vagy kisvárosban is lehet éttermi sikersztorit csinálni.