Tuti tipp narancsbőr ellen

A cellulit, ismertebb nevén narancsbőr sok nő életét megkeseríti. De jó hírünk van: itt a megoldás kezelésére! Ismerjétek meg a Dr.Kelen kozmetikumokat. (x)

Először is: a cellulit nem egyenlő a cellulitisszel! A cellulitisz bakteriális eredetű fertőzés által kiváltott csúnya gyulladás, míg a cellulit (narancsbőr) laza kötőszövet következtében kialakuló kozmetikai probléma. Ne keverd össze!

A cellulit szinte kizárólag nőknél figyelhető meg, és sajnos az európai nők több mint 80%-át érinti (talán előtted sem ismeretlen jelenség.) Kialakulását a hormonháztartás mellett a helytelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód is súlyosbíthatja. Az elégtelen mikrocirkuláció miatt a zsírsejtek megnagyobbodnak és kitüremkednek, a bőr elveszíti szerkezeti rugalmasságát, ez okozza a hepehupás bőrfelületet.

Jó hír, hogy van segítség! Megfelelő készítményekkel hatékonyan csökkentheted a makacs kis gödröcskéket. Az anticellulit géleket használhatod önmagában, de célzott kezelések hatékonyságát is jelentősen fokozhatod vele. Nagyon fontos a rendszeres használat, mert csak így érhető el eredmény. Szánj időt anticellulit masszázsra is!

Narancsbőr elleni készítmények fontos összetevője az L-carnitine, a koffein és a gyógynövénykivonatok komplex kombinációja (gyömbér, boróka, fahéj, citromolaj, stb.), amelyek serkentik a vér- és nyirokáramlást, gyorsítják a helyi anyagcserét.

Használj gél alapú anticellulit készítményt, mert azonnal beszívódik, ezért használata kézi vagy gépi kezelésnél és sportolás előtt is kényelmes. Válassz egészségtudatosan tartósítószer-mentes készítményt.Sok sikert és kitartást!

Szakértőnk: Dr. Kelen Ákos, szakgyógyszerészTudj meg többet a Dr.Kelen termékekről itt

(x)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kreatív karácsonyi sütemények

Kreatív karácsonyi sütemények jönnek, látnak és győznek... remélhetőleg minden házi szakács szívébe belopják majd magukat. Bíbelődjünk és alkossunk, süljön az idei ünnep során a bejglin kívül más is.

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!