Tuti tipp narancsbőr ellen

A cellulit, ismertebb nevén narancsbőr sok nő életét megkeseríti. De jó hírünk van: itt a megoldás kezelésére! Ismerjétek meg a Dr.Kelen kozmetikumokat. (x)

Először is: a cellulit nem egyenlő a cellulitisszel! A cellulitisz bakteriális eredetű fertőzés által kiváltott csúnya gyulladás, míg a cellulit (narancsbőr) laza kötőszövet következtében kialakuló kozmetikai probléma. Ne keverd össze!

A cellulit szinte kizárólag nőknél figyelhető meg, és sajnos az európai nők több mint 80%-át érinti (talán előtted sem ismeretlen jelenség.) Kialakulását a hormonháztartás mellett a helytelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód is súlyosbíthatja. Az elégtelen mikrocirkuláció miatt a zsírsejtek megnagyobbodnak és kitüremkednek, a bőr elveszíti szerkezeti rugalmasságát, ez okozza a hepehupás bőrfelületet.

Jó hír, hogy van segítség! Megfelelő készítményekkel hatékonyan csökkentheted a makacs kis gödröcskéket. Az anticellulit géleket használhatod önmagában, de célzott kezelések hatékonyságát is jelentősen fokozhatod vele. Nagyon fontos a rendszeres használat, mert csak így érhető el eredmény. Szánj időt anticellulit masszázsra is!

Narancsbőr elleni készítmények fontos összetevője az L-carnitine, a koffein és a gyógynövénykivonatok komplex kombinációja (gyömbér, boróka, fahéj, citromolaj, stb.), amelyek serkentik a vér- és nyirokáramlást, gyorsítják a helyi anyagcserét.

Használj gél alapú anticellulit készítményt, mert azonnal beszívódik, ezért használata kézi vagy gépi kezelésnél és sportolás előtt is kényelmes. Válassz egészségtudatosan tartósítószer-mentes készítményt.Sok sikert és kitartást!

Szakértőnk: Dr. Kelen Ákos, szakgyógyszerészTudj meg többet a Dr.Kelen termékekről itt

(x)

Címlapról ajánljuk

További cikkek