Meglepő színben támad sokunk kedvence, a Túró Rudi

A klasszikus Túró Rudinak ma már rengeteg formáját ismerjük: mindig felbukkannak újabbnál újabb ízek a boltok polcain. Most pedig nemcsak ízben, de színben is nagyot dobott a márka.

A magyar édességfogyasztók nagy kedvence a Túró Rudi, feltételezhető, hogy a legtöbb háztartásban gyakran megfordul a csokival bevont klasszikus. Az új ízek pedig egyre csak érkeznek, kóstolhattunk már gyümölcsös, mákos, sőt madártejes verziót is. Ami azonban most a boltokba kerül, biztosan sokakat meg fog lepni: a legújabb Túró Rudiba harapva ugyanis kék színű belsőt találhatunk. És ez még nem minden!

Rudikornis névre hallgat az új Pöttyös, amelynek bevonata fehér, túrós tölteléke kék, a középen futó zselé pedig piros színű, így tényleg abszolút színkavalkád az egész édesség.

Vélhetően a fiatalabb korosztályok megnyerésére készült a különleges Rudi, de ki tudja, talán a régi motorosoknak is bejön majd. Az első vélemények határozottan pozitív képet festenek a Pöttyös újításáról, ami nemsokára a boltokban is megjelenik majd.

Forrásunk volt.

Címlapkép: Macsuga Viktória


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Címlapról ajánljuk

További cikkek