Nem nagyon van finomabb és egyben kiadósabb egytálétel, mint a nyáron igazán zsenge, (semmiképpen sem fás!) karalábéból készített krémes mártás a húsos-rizses-fűszeres töltelékkel: azaz a töltött karalábé. A klasszikus magyaros receptek leginkább friss petrezselyemmel készítik, amivel semmi, de tényleg semmi gondunk nincs, sőt: a harsogóan zöld petrezselyemzöldnél kevés dolgot szeretünk jobban, de van még 5 további tippünk a töltött karalábé (zöld)fűszerezésére!
Kattints a galériára, és mutatjuk is a buján zöld friss fűszereket!
Készítsd el őket, és fűszerezz kedved szerint!
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
További nyári tartalmakért, receptekért és tippekért less ide: