Tarts velünk egy nagy, közös szemétszedésre, hogy fellélegezhessen a Városmajor!

Június 24-én, szerdán az egymás szomszédságában tevékenykedő Majorka gasztrokocsma és Fióka étterem idén közös szemétszedést hirdet, amelyhez a WOLT Hungary is csatlakozott.

A városmajori fák lombjai alatt működő vendéglátóhelyek szívügyüknek érzik környezetük tisztaságának a megóvását, amelyet nem csak a mindennapi munkájuk során tartanak vezérelvnek, de szeretnék a követői bázisukat is bevonni a környezettudatos gondolkodásmódba. Ezért június 24-re, délután 17:30 órás kezdettel egy nagy, közös szemétszedést hirdetnek meg.

A Majorka által kezdeményezett akció már évek óta tart, általánosan évente két alkalommal, tavasszal és ősszel takarították ki vendégeikkel közösen a Városmajort, a járványhelyzet miatt azonban most nyárra tolódott a szemétszedés. Ezúttal támogató partnerek segítik a kezdeményezést: a WOLT minden résztvevőt meglep egy ajándékkuponnal, amely az online vásárlások alkalmával felhasználható, a két városmajori étterem pedig közös limonádézásra várja a takarítás után a résztvevőket.

A június 24-i menetrend:

  • gyülekező a Majorkában - 17:30
  • csapatok kialakítása, eszközök kiosztása, indulás - 17:45
  • park átfésülése
  • visszaérkezés – kb. 19:00
  • közös limonádézás és örömködés

Mindenkit, aki szereti a Városmajor nyugalmát, illetve aki lelkén viseli a természet tisztaságának megőrzését, szeretettel várják a szervezők szerda délután a Majorkához.Facebook esemény és további információk ITT.

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Getty Images

Címlapról ajánljuk

4 szobanövény, ami elszívja a fürdőszobai párát

A fürdőszoba a legpárásabb helyiség a lakásban, amit sokszor nehezen lehet elviselni, pláne nyáron. Bár a páraelszívó segítségedre lehet, de szintén hatékony megoldást jelenthet egy-egy szobanövény elhelyezése a fürdőben, melyek kimondottan szeretik a meleg, párás levegőt, hiszen természetes élőhelyük ez lenne. Íme, 4 növény, ami páraelszívóként is funkcionál!

Balogh Lilla

További cikkek