Tablet a konyhában

Szeretnél a fotelben hátradőlve recepteket keresni a neten, aztán egy tablet segítségével megfőzni a választott ételt? Játssz velünk, és nyerj egy Lenovo Yoga tabletet! (x)

Hányféle felhasználási módja van a Yoga tabletnek? Csupán erre az egyszerű kérdésre kell válaszolnod. Látogass el a Lenovo Facebook-oldalára segítségért, és töltsd ki az alábbi Quizt, hogy megnyerhesd a Lenovo ajándékát: egy Yoga tablet 8-at!

Mi mindenre is jó egy tablet? Segítségével nem csak a fotelben hátradőlve keresgélhetünk recepteket a neten, de a konyhában is nagy segítségünkre lehet az étel elkészítésénél.

Sokan értetlenkedve nézünk a tabletekre. Mi szükségünk van egy újabb kijelzős kütyüre, ha ott van az okostelefonunk, amit szintén mindenhova magunkkal vihetünk? Aztán kézbe vettünk egy Lenovo Yoga Tabletet és gyökeresen megváltozott a tabletekről alkotott véleményünk! A gépet Ízhuszár közreműködésével teszteltük éles helyzetekben, hiszen az elmúlt hetekben együtt főztünk és nyaraltunk a Yoga tablettel és sikerült több receptet is megvalósítanunk az eszköz használatával.

Először furcsa volt az oldalán elhelyezett henger alakú rész, de amint kézbe vettük, egyből megértettük, hogy miről is van szó. Az egy dolog, hogy az akkumulátort a Lenovo ide csempészte be, de ennek következtében hihetetlenül kényelmes volt receptjeinket kézben tartani, hiszen így a súlypont eltolódott és kevésbé terhelte a csuklót.

Oké, kézben tartani szerettük de az igazi erényei akkor tűntek elő, amikor a konyhapultra tettük. Hiszen mindenféle egyéb kiegészítő vagy tok megvásárlása nélkül, egyetlen mozdulattal kitámaszthatjuk. Mi értelme ennek, kérdezhetjük? Ha például a Nosalty-ról főzünk, akkor simán kitehetjük a konyhapultra és kényelmesen ráláthatunk a kijelzőre, így sokkal könnyebb lesz az instrukciók követése. Ízhuszár utazása során a háromféle módban állítható tablet a filmnézést is igazi élménnyé varázsolta, hiszen nemcsak az asztalra kitámasztva lehetett élvezni a HD kijelző előnyeit, de kényelmes fogása miatt a repülőn is jó célt szolgált. Ráadásul a Yoga két kamerájával az összes új receptet is megörökítette, amelyet egyből meg is osztott a szerkesztőségünkkel.

Az egy nap alatt lemerülő telefonok után külön öröm volt megtudni, hogy egyetlen feltöltéssel 18 órán keresztül is használhatjuk a tabletet, amit a Nosalty szerkesztősége nehezen hitt el az elején. De nem csalás, nem ámítás, a Yoga tényleg jól bírta az egész napos strapát és Ízhuszárnak sem kellett magával vinnie a gép töltőjét.

Ezeket olvastad már?

Játssz és Nyerj!

A Lenovo játék megfejtéséhez segítségért kattints ide

Március 10. és 23. között, ha jól válaszolsz egy rövid kérdésre, Tiéd lehet egy Lenovo Yoga tablet 8. Ne késlekedj a helyes válasz beküldésével, hiszen nemsokára Te lehetsz az a szerencsés Nosalty szakács, aki egy új Lenovo tablet segítségével készítheti el kedvenc receptjét!

A megfejtés elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit. Sorsolás: 2014. március 24, 12:00.

Ne maradj le semmiről!

Lájkold a Lenovo Facebook-oldalát, így mindig képben lehetsz a legújabb Lenovo akciókkal, játékokkal és újdonságokkal kapcsolatban!

Játékunk véget ért, a Lenovo Yoga tablet nyertese:

Hódi Anikó

Gratulálunk, e-mailben is értesítettünk a részletekről!

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Jó lenne

ella55

gratulálok a nyertesnek

Címlapról ajánljuk

További cikkek