5 olajos mag, amit muszáj kipróbálnod idén a krémlevesed tetején

A krémlevesekkel egy a gond: unalmasak tudnak lenni, hiszen homogén, krémes leves lévén nincs sűrűjük, nincs, amira ráharaphatnánk. Dobjuk fel a ropogósság, az ízek, no meg az egészségünk érdekében olajos magvakkal! Az 5 legfinomabbat mutatjuk:

Reméljük, osztoztuk véleményünkön, miszerint az ősz és a tél abszolút a meleg levesek szezonja: legyen az egy tésztával megtömött csípős pholeves, egy krumplis-húsos gulyás, egy klasszik csirkehúsleves, egy olasz minestrone vagy egy sütőtökkrémleves, nem tudjuk megunni őket. A krémlevesekkel viszont egy gondunk van: valamiféle izgalmas feltét nélkül kicsit egyhangúak tudnak lenni, a crutont és kenyérkockákat pedig a fogyókúra illetve a tudatos étkezés mentén most elengednénk.

Mit tehetünk akkor hát egy krémlevesre, ami finom, egészségesebb, de fokozza az élményt? Olajos magvakat! Nem sokat, hiszen csak meghinteni kell a levesünk tetejét, de pont eleget ahhoz, hogy a roppanós textúra és a plusz íz megjelenjen kanalazáskor.

Lássuk, melyik 5 olajos meg a legfinomabb a krémlevesed tetején!

Kattints a képre, és nyílik a galéria!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További izgalmas konyhai ötletek várnak itt:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Gyors piros curry-s leves

Igen gyors maradékmentő recept, ha nem tudnánk mit kezdeni a hűtőben hónapokig álló curry pasztával. Eredeti recept: https://apinchofsaffron.nl/easy-red-curry-dumpling-soup/

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...