Reméljük, osztoztuk véleményünkön, miszerint az ősz és a tél abszolút a meleg levesek szezonja: legyen az egy tésztával megtömött csípős pholeves, egy krumplis-húsos gulyás, egy klasszik csirkehúsleves, egy olasz minestrone vagy egy sütőtökkrémleves, nem tudjuk megunni őket. A krémlevesekkel viszont egy gondunk van: valamiféle izgalmas feltét nélkül kicsit egyhangúak tudnak lenni, a crutont és kenyérkockákat pedig a fogyókúra illetve a tudatos étkezés mentén most elengednénk.
Mit tehetünk akkor hát egy krémlevesre, ami finom, egészségesebb, de fokozza az élményt? Olajos magvakat! Nem sokat, hiszen csak meghinteni kell a levesünk tetejét, de pont eleget ahhoz, hogy a roppanós textúra és a plusz íz megjelenjen kanalazáskor.
Lássuk, melyik 5 olajos meg a legfinomabb a krémlevesed tetején!
Kattints a képre, és nyílik a galéria!
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
További izgalmas konyhai ötletek várnak itt: