Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szörnyülködnek az emberek a panír nélküli mekis csirkefalatokon - kiderült, hogy nincs benne semmi meglepő

Felkavarta az internetezőket egy férfi, aki panír nélkül fotózta le a McDonald's csirkefalatjait. A magyar Meki szerint semmi meglepő nincs a fotón.

Egy Sameer Jafri nevű louisianai férfi rendesen felkavarta a netezőket az ebédjével. A férfi a McDonald's-ban csirkefalatokat evett. Valamiért úgy döntött, hogy jó ötlet lecsupaszítani a falatokat, és megnézni, mi van a panír alatt. Nem teljesen értjük, hogy miért, hiszen az már tudva lévő, hogy a csirkefalat egy húspépből készül, a panírral lesz teljes értékű. Sameer az ebédjét megosztotta a Facebookon is, ezután indult el a kommentlavina...

A fotót néhány nap alatt 19 ezren osztották meg, és több mint 5 ezren kommenteltek alá. A legtöbben nem értik, hogy miért kellett megfosztani a panírtól a csirkefalatokat, mások a férfi szószválasztásán viccelődtek. Sokak szerint egyenesen undorító, amit Sameer a csirkefalatokkal csinált. 

A sztoriról a 24.hu is beszámolt, cikkük megjelenése után a magyar McDonald's írt nekik. A cég szerint a panír nélküli csirkefalat külső megjelenése egyáltalán nem meglepő. A húsok hőkezelése során az azokban található fehérje denaturálódik, ennek következményeként hús eredetileg élénkvörös vagy rózsaszín színe halványodik, csirkehús esetében teljesen kifehéredik, és ezért is nevezzük a csirkét fehérhúsú szárnyasnak. Ugyanez a jelenség szerintük az otthoni konyhában történő ételkészítéskor is tapasztalható. 

Ezeket olvastad már?

via Metro

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!