Utoljára megy díjátadóra a szklerózissal küzdő Christina Applegate

A színésznő a diagnózis után úgy döntött, hogy abbahagyja a színészkedést.

Christina Applegate két évvel ezelőtt mondta el a nyilvánosságnak, hogy szklerózis multiplexet diagnosztizáltak nála. Ekkor forgatta a színésznő a Halott vagy című sorozat utolsó évadát, melyet mindenképpen szeretett volna még befejezni. Applegate egyébként fantasztikus alakítást nyújtott, amiért több díjra is jelölték, köztük az amerikai színészcéh (Screen Actors Guild, SAG) is, legjobb színésznő kategóriában.

Utoljára megy díjátadóra a szklerózissal küzdő Christina Applegate

Valószínűleg ez az utolsó díjátadó, amin színészként részt veszek, szóval elég nagy dolog

– nyilatkozta Applegate a február 27-én esedékes SAG-gáláról.

A színésznő egyébként hozzátette, hogy jelenleg nem tudja elképzelni, hogy 12-13 órákat forgasson. Bár a színészkedéssel végleg felhagyott, azért vannak tervei, elképzelési szerint szinkronizálni fog.

Forrásunk volt.


Még több sztárhír:

Címlapról ajánljuk

Kiszámoltuk, olcsóbb-e a házi tiramisu a boltinál

Az egyre jobban elszálló árak mellett már nem könnyű fejben tartani, hogy akkor most mi számít olcsónak. Nagyon sok minden, ami régen filléres volt, ma már nem az, és szinte úgy kell vadászni a pénztárcabarát megoldásokat. Az otthoni alkotással sokat lehet spórolni, persze nem minden ötlet jó ötlet. Most (nagyjából) konkrét számokon keresztül válik láthatóvá, hogy mivel éri meg otthon vesződni, mert mi itt, a Nosaltynál bizony kiszámoltuk.

Lakos Benedek

További cikkek