Szerezz örömöt karácsonykor!

Háromfogásos ünnepi vacsorát ajándékozhatunk család nélkül élő gyermekeknek a Köpönyeg.hu és a Gyermekétkeztetési Alapítvány segítségével.

A karácsonyi terített asztal élménye nem mindenkinek adatik meg. Magyarországon 6000 gyermek él nevelőotthonban, nekik nem természetes az ünnepi vacsora. A Köpönyeg.hu és a Gyermekétkeztetési Alapítvány közös felhívásában 940 forinttal járulhatsz hozzá ahhoz, hogy idén háromfogásos ünnepi vacsora kerülhessen egy rászoruló gyermek asztalára.

“Szentestére a világ elcsendesedik, a családok az év legszebb estéjét töltik együtt. A karácsonyi vacsora, az ajándékozás, az egymásra odafigyelés meghitté teszi a karácsonyt. A nevelőotthonban élő gyerekeknek ez nem adatik meg. Szeretnénk, hogy idén azok a gyermekek is örülhessenek a karácsonyi terített asztalnak, akik nem tudnak családi körben ünnepelni, ezért kerestük meg a Gyermekétkeztetési Alapítványt” - meséli Oláh Zoltán, a Köpönyeg.hu termékmenedzsere.

Most 940 forinttal Te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy eggyel több rászoruló gyermek asztalára kerülhessen háromfogásos ünnepi vacsora!

Ha szeretnél te is valami jót cselekedni karácsony előtt és hozzájárulni az adományozáshoz, kattints ide!

Címlapról ajánljuk

További cikkek