Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szeretnél kertet, de nincs helyed? Van megoldásunk – terjeszkedj felfelé!

Szeretsz kertészkedni? Kikapcsol, feltölt a növényekkel való foglalkozás, de nincs elég helyed, hogy saját kerted legyen? Hidd el nekünk, van! 

Ha nincs elég helyed, hogy egy klasszikus kis kerted legyen, akkor se keseredj el, terjeszkedj felfelé, hozz létre függőleges kertet. Hogy csináld? Természetesen ebben is segítünk!

Fűszernövények a falon

Miért ne?! Van otthon egy felesleges textil cipőtartód? Akkor helyezd a falra, és ültess bele pár fűszernövényt. Ennyire egyszerű:

Vagy csak egyszerűen akaszd fel!

Vegyél egy-két kaspót, és ne az ablakba tedd, hanem lógasd be a nappaliba vagy épp a konyhába. Az anyósnyelv kifejezetten jól mutat majd benne.

Pozsgások mindenek felett

Szereted a kaktuszokat, pozsgás növényeket? Akkor csinálj minikertet akár egy fa dobozba, amit a nappaliba, konyhába és az étkezőbe is kirakhatsz. Rendkívül hangulatos.

Csempéssz egy kis zöldet az otthonodba

A fehér falakon kifejezetten jól mutatnak a zöld növények. Válassz egy sarkot, vegyél pár falra felszerelhető kis kaspót, és már kész is van a saját kis függőleges minikerted.

Legyen egy kis fantáziád!

Kifejezetten szeretjük ezt a megoldást: ilyen az, amikor a természetes anyagok találkoznak egymással.

A konyhaablak is jó valamire!

Szeretnéd, ha kéznél lennének a friss fűszernövények a főzéshez, de nem tudod hova tenni őket? Dehogynem: az ablakba!

Függőleges kerteket mindenhova

Itt a bizonyíték, hogy a növények nemcsak a fehér falon mutatnak jól, gyakorlatilag az otthonod bármelyik sarkába varázsolhatsz egy kis zöld oázist.

Egészen apró otthonokba is lehetséges...

...egy kis zöldet csempészni, akár egy apró terrárium formájában. Csak be kell lógatnod, és kész is vagy. Itt tudsz beszerezni ilyen csodás apró kerteket.

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Getty Images

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!