Süss, játssz és nyerj a SIÓ receptjeivel!

Mostantól a legjobb gyümölcsös receptekkel találkozhatsz a SIÓ szakácsprofilján és értékes nyereményekkel lehetsz gazdagabb! 

Egész nyáron tobzódunk a friss, magyar gyümölcsökben, az idei jó időnek hála, bőséges terméssel kényeztetett el minket a természet. Mennyire jó a kertben ücsörögve dinnyét, őszibarackot vagy éppen szilvát falni! A SIÓ jól tudja, hogy a hazai gyümölcsöskertek terméseinél finomabbat nem találhatunk, így minden termékébe a napsütötte, zamatos gyümölcsök legjava kerül bele. Persze nem csak magukban, de sütibe aprítva is nagy kedvencek a nyár termései. A SIÓ a hetvenes évek óta a magyar gyümölcs iránti feltétlen rajongással készíti termékeit, most pedig Szatmári Feri, a SIÓ szakácsának segítségével a legjobb gyümölcsös sütiket is elkészítheted!

Sárgabarck krémleves túrógombóccal

Folyamatosan jelentkezünk a SIÓ jóvoltából az idénygyümölcsökhöz kapcsolódó receptekkel, ezeket egyedülálló módon a NoSalty-n érheted el, a SIÓ szakácsprofilján.

Regisztrálj a Sió nyereményjátékára, hiszen a Hűségem Gyümölcse programban akár egy SIÓ-val teli hűtőt is nyerhetsz és további 70 értékes nyeremény vár még rád.

Gyömbéres őszibarackos sorbet

Nevezd be saját receptedet a SIÓ versenyére, s ha elég ügyes vagy, te lehetsz a SIÓ új szakácsa!

A játék feltételiről, részleteiről itt olvashatsz bővebben.

Szatmári Feri, a SIÓ szakácsának profilja >>

SIÓ, Hűségem gyümölcse program >>

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

11 húsleves-variáció, ami anyu és nagyi főztjére emlékeztet

Gőzölgő-aranyló húsleves, melybe annyi sárgarépa, zeller, fehérrépa, karalábé, cérnametélt és főtt hús kerül, amennyi nagyi merőkanalába belefér. Te milyen hússal szereted? Kerül bele nálatok gyömbér? Esetleg citrom? Próbálj ki különféle variációkat, és gubózz be egy tál isteni húslevessel, mert annál jobb nincs is!

Nosalty

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek