Süss, játssz és nyerj a SIÓ receptjeivel!

Mostantól a legjobb gyümölcsös receptekkel találkozhatsz a SIÓ szakácsprofilján és értékes nyereményekkel lehetsz gazdagabb! 

Egész nyáron tobzódunk a friss, magyar gyümölcsökben, az idei jó időnek hála, bőséges terméssel kényeztetett el minket a természet. Mennyire jó a kertben ücsörögve dinnyét, őszibarackot vagy éppen szilvát falni! A SIÓ jól tudja, hogy a hazai gyümölcsöskertek terméseinél finomabbat nem találhatunk, így minden termékébe a napsütötte, zamatos gyümölcsök legjava kerül bele. Persze nem csak magukban, de sütibe aprítva is nagy kedvencek a nyár termései. A SIÓ a hetvenes évek óta a magyar gyümölcs iránti feltétlen rajongással készíti termékeit, most pedig Szatmári Feri, a SIÓ szakácsának segítségével a legjobb gyümölcsös sütiket is elkészítheted!

Sárgabarck krémleves túrógombóccal

Folyamatosan jelentkezünk a SIÓ jóvoltából az idénygyümölcsökhöz kapcsolódó receptekkel, ezeket egyedülálló módon a NoSalty-n érheted el, a SIÓ szakácsprofilján.

Regisztrálj a Sió nyereményjátékára, hiszen a Hűségem Gyümölcse programban akár egy SIÓ-val teli hűtőt is nyerhetsz és további 70 értékes nyeremény vár még rád.

Gyömbéres őszibarackos sorbet

Nevezd be saját receptedet a SIÓ versenyére, s ha elég ügyes vagy, te lehetsz a SIÓ új szakácsa!

A játék feltételiről, részleteiről itt olvashatsz bővebben.

Szatmári Feri, a SIÓ szakácsának profilja >>

SIÓ, Hűségem gyümölcse program >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ételek, melyek nagyon sokat tesznek a bélrendszerünkért

Az elmúlt években az emberek egyre tudatossabbá váltak a bélrendszerük mikrobiómájával kapcsolatban, így egyre fontosabbá vált annak egészségének megőrzése is. Most kiderült, hogy ebben nagyon sokat segíthet bizonyos élelmiszerek gyakoribb fogyasztása.