Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Steiner Kristóf ételpárbajra hívta Dukai Reginát

Egy kis étrendmódosítás is nagy változást jelenthet egészségünk és bolygónk szempontjából. Kezdd a hetet növényi étrenddel, és nyerj egy egzotikus ázsiai utazást! (x)

A Flóra Növényi Hétfő kihívását Steiner Kristóf kezdte, egy  görög specialitást, hortát   készített hétfőn vacsorára. Ezzel hívva fel a figyelmet arra, hogy mi is tehetünk egészségünk és bolygónk érdekében valamit, akár heti rendszerességgel. A stafétát Dukai Reginának adta át, így a jövő héten az ő vega fogásával folytatódik a kihívások sora. Érdemes figyelned rá, sőt te is részt vehetsz benne!

A Nosalty Növényi Hétfővel kapcsolatos tartalmait itt éritek el!

Versenyezz te is, és élvezd az egzotikus Ázsiát!

Dicsekedj el a Növényi Hétfőre készített fogásoddal, oszd meg a hét első napján az általad készített zöldséges finomság képét az Instagramon hozzászólásként vagy történetként. Jelöld be a @novenyihetfo profilt és a #novenyihetfo hashtaget a hozzászólásban, hogy te is indulhass a főnyereményért, egy Ázsiai utazásért!

Flóra tipp:

A fenntartható forrásokból származó növényi olajok egyedülálló keverékének köszönhetően, a Flora Original omega 3 és 6 zsírsavban gazdag, ami egyben támogatja szívünk jobb kondícióját.

a Instagramra feltöltött, betaggelt minden fotó automatikusan részt vesz az egzotikus Ázsia országainak valamelyikében tölthető üdülésért folytatott nyereményjátékban. A játék teljes szabályzatát itt olvashatod el.

Varázsold sokszínűbbé étrended, és nyerj!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!