Eddig biztosan te is rosszul töltötted ki a sörödet

Valószínűleg neked is megvan a bevált módszered a sörkiöntésére, azonban lehetséges, hogy ennek a gyomrod kevésbé örül.

A sör kiöntése igazi rituálé a fanatikusok számára. A legtöbben azt a módszert követik, hogy ferdén megdöntik a poharat, majd lassan belefolyatják a sört, hogy az ital ne legyen túlságosan habos. Valljuk be, hogy ez gyönyörű látványt és remek ízt eredményez. Azonban egy TikToker szerint nem ez a jó módszer.

Eddig biztosan te is rosszul öntötted ki a sörödet

A @timthetankofficial néven szereplő felhasználó állítja, hogy ha döntve töltünk, jóval több szénsavval terheljük meg a gyomrunkat, emiatt „dagadtnak érezheti magát” az ember.

Éppen ezért azt javasolja, hogy inkább csak simán töltsük ki a pohárba a sört, majd hagyjuk leülepedni, végül töltsük rá a maradékot.

Ezzel a módszerrel ugyan sokkal több lesz a hab, azonban némi várakozás után összeáll a tökéleset sör, amelynek nagy előnye, hogy kevésbé puffaszt, mintha a hagyományos, megszokott módszerrel töltenék ki.

Érdemes egyébként megfogadni a srác tanácsát, ugyanis egy sör-sommelier is osztja a véleményét.

Forrásunk volt.


További okos tippekkel gazadgodhat a tárházad:

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek

A legfinomabb hókifli

Ezeket a hókifliket a mandula és a mogyoró teszik igazán karakteressé. Sokáig eláll, ezért jóval karácsony előtt elkészíthető. Szeretettel ajánlom a tortaváltozatát is!