A rostlazítás az új sláger!

Rostlazítás? Mindenki ezt kéri! A fóti Auchanban egyedi hentespult várja a vásárlókat friss marhával, prémium sertéshússal és különleges hentesszolgáltatásokkal.

Egy újdonságra bukkantunk a hazai hipermarketek kínálatában: prémium húsok és kiemelkedő szolgáltatás várja a fóti Auchan vásárlóit. Az egyik legfinomabb húsmarha – hazai tenyésztésű charolais –, valamint kiváló minőségű friss sertéshús is kapható a hentespultban. A húsokat különböző, új szolgáltatásokkal kínálják, így a kiválasztott húst a vásárló kérésére kicsontozza, felszeleteli, darabolja, darálja, rostlazítja vagy akár pácolja is a hentes – mindezt ráadásul díjmentesen! Az első hetek tapasztalatai alapján a sláger a rostlazítás, de tavasztól várhatóan a pácolást is egyre többen kérik majd.

A különleges hentespult célja, hogy a kiváló alapanyagot – ide csak a legjobb minőségű, hazai tenyésztésű húsok kerülhettek – megfelelő előkészítéssel párosítsák. Ugyanis sokszor hiába a kiváló alapanyag, a sültek, steakek a nem megfelelő előkészítés miatt mégis rágósak maradhatnak.

A hentesek a vásárló kérésének megfelelően készítik elő a húst. A kért szeletelés, darabolás, darálás, rostlazítás mellett többféle pácból is választhat a vásárló: chilis, barbeque-s, salsa mustáros pácban is hazaviheti a kiválasztott húst. A tanácstalanabb vásárlóknak kérésre segítenek a megfelelő választásban: milyen ételhez milyen húst érdemes választani, milyen előkészítéssel – így garantált a sikerélmény.

Hiszem, ha látom… Csak olyan magyar beszállítóktól kerülhetnek a húsok a pultokba, akik garanciát is vállalnak a húsok prémium minőségéért. Kizárólag a Pákozdi Hús (kiváló minőségű magyar sertés) és a Szerencs Hús (hazai charolais húsmarha) által tenyésztett és szállított húsokat találják meg a vásárlók a pultokban. Akik saját szemükkel akarnak meggyőződni a hús eredetéről, azok számára a húsokról és beszállítóikról tájékoztató plakátokkal és egy videó segítségével nyújt információt az áruház. Az alapanyag tehát garantált egy jó vacsorához! (x)

Az Auchan Fót áruházról további információt itt találsz >>

Steakreceptek, melyekhez érdemes a húst rostlazítással előkészíteni >>

Itt tudsz feliratkozni az Auchan hírlevelére, hogy értesülhess az aktuális akciókról >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek

4 konyhai maradék, amelytől megerősödik a levendulád

A levendula az egyik legnépszerűbb évelő növény itthon, amely feltűnő megjelenésének és jól ismert illatának köszönhetően megragadja a szemünket és az orrunkat is. Akad azonban néhány konyhai maradék, amivel még pompásabbá és erősebbé teheted ezt a kedvelt virágot.