Sasszemed van, ha megtalálod a sajtot az élelmiszerek között

Tarts egy kis szünetet és kapcsolódj ki a legújabb fejtörőnkkel! Ezúttal az élelmiszerek között kell megtalálnod egy sajt darabot. Te vajon milyen gyorsan bukkansz rá?

A most következő képrejtvény nagyon izgalmasnak bizonyul, hiszen ezúttal nem egy kis gombot kell megtalálni a színes drazsék között, és nem is egy citromra kell rábukkannod a körték kavalkádjában. Ezúttal egy sajtra kell rábukkannod az élelmiszerek között! Te vajon milyen gyorsan találod meg?

Mutatjuk a rejtvényt:

Hova bújt el a sajt?

Mai fejtörőnk talán könnyűnek tűnhet, de vigyázz, mert nem is olyan egyszerű megtalálni a sajtot. Igaz, hogy nem is lenne élvezetes a játék, ha pofonegyszerű lenne a megoldás, igaz? De most itt is az ideje, hogy megmérettesd magad. Még utoljára vess egy pillantást a képre. Sőt, itt egy kis segítség is: a kép alsó részében van a sajt.

Most nézzük meg a választ. Kész vagy? Gyerünk!

Íme a megoldást!

Megvan a sajt?

Gratulálunk, sikerült megtalálnod a sajtot! Nehéz volt? Milyen gyorsan sikerült rábukkannod?

Forrásunk volt.


Még több fejtörő, hogy gyakorolhass:

Címlapról ajánljuk

A répatortás kekszszendvics, amit minden nap harapnánk uzsonnára

Nehéz percek következnek most az édesszájúak számára: ez a "szendvics" nem holmi felvágottal-sajttal készül, hanem egy pazar répatorta még pazarabb hozzávalóival! Húsvétra, de egy sima hétvégére vagy hétköznapra is kiváló önsimogató és családjutalmazó süteményről van szó. Így készül nálunk a répatortás kekszszendvics:

Nosalty

További cikkek