Rántotta zacskóból? Izlandon már ilyen is van!

A rántotta a legegyszerűbb kaják egyike, de már készen is lehet kapni az izlandi szupermarketekben.   

Ha nincs pénzed, vagy csak éppen nincs kedved főzni a tojás igazi életmentő lehet, ha szeretnél egy egészséges, gyors és olcsó fogást befalni. A tojás elkészítését nem is tekintjük igazán főzésnek - aki nem szokott a konyhában szorgoskodni, az is egy tojást azért meg tud sütni.

Izalndon ezzel együtt körülbelül egy fontnak ( 530 font ) megfelelő összegért lehet vásárolni bezacskózott rántottát a hűtőpultból.

A termék kétségtelen előnye, hogy ezt akár szendvics helyett is be tudod vágni, ha éppen van nálad egy villa vagy egy kanál. A rántotta egy kis tejjel, fűszerekkel, szabad tartású angol tojásból készül.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

"Ennél finomabb bolognait én még nem főztem soha!" - mutatjuk a trükköt

Címlapról ajánljuk

További cikkek

3 recept segítségével megmutatjuk, hogy a jénai nem csak egy...

Biztos sokunk konyhájában lakik egy masszív, mégis törékenynek tűnő, sokszínűen bevethető, mégis unalmasnak ható, kiváló kulináris adottságokkal rendelkező, mégis gyakran lenézett üvegedény, amit jénainak hívnak. De mégis mik ezek a kettős érzések a tállal kapcsolatban, és hogyan lehetne őket eloszlatni? Talán a legjobb út a megismerés felé néhány egyszerű, de nagyszerű recepten keresztül vezet? Egy próbát mindenképpen megér!

4 konyhai maradék, amelytől megerősödik a levendulád

A levendula az egyik legnépszerűbb évelő növény itthon, amely feltűnő megjelenésének és jól ismert illatának köszönhetően megragadja a szemünket és az orrunkat is. Akad azonban néhány konyhai maradék, amivel még pompásabbá és erősebbé teheted ezt a kedvelt virágot.