Ragadd meg a pillanatot!

Itt a nyár! Örökítsd meg legszebb pillanatait és legfinomabb ételeit a Nikon segítségével! (x)

A Nikon D3300 fényképezőgépével nemcsak gyermeked, unokád első lépéseit, a szomszéd fiú focimeccsének legizgalmasabb pillanatait tudod biztosan és sikeresen megörökíteni, hanem még az általad készített ételekről is profi fotókat készíthetsz.

A főzés egyik legnagyobb öröme, ha megoszthatjuk a végeredményt szeretteinkkel, barátainkkal. De mivel nem főzhetünk minden nap egy egész hadseregnek, így a legjobb megoldás, ha fotókat és recepteket osztunk meg. Egy jó kajafotóhoz három dolog kell: egy ízletes fogás, egy kis jártasság a fényképezésben, illetve egy minőségi fényképezőgép. A dolog igazándiból egyik nélkül sem működhet rendesen.

Nyáron mindig annyi esemény történik, amiért kár lenne, ha feledésbe merülne. Idáig nem tartottad fontosnak a soha vissza nem térő pillanatok dokumentálását? Akkor most biztosan kedvet kapsz hozzá! A Nikon D3300 digitális tükörreflexes készüléke ugyanis fantasztikusan csillogó vörös színben is kapható! Szuper könnyű váza és az eddigieknél helytakarékosabb új, zoom objektívje teszi még népszerűbbé a hölgyek körében.

Nem csak a kicsi méret, a pehely súly, így a kényelmes hordozhatóság az egyetlen érv, amely a D3300-as mellett szól. Hiszen valljuk be, ki szereti az agyonbonyolított menürendszereket? Egyikünk sem. Ezt a készüléket viszont kifejezetten egyszerű kezelni. Mindemellett maximális képminőség jellemzi és még millió kábelt sem kell tartanunk hozzá. A legvonzóbb tulajdonságáról ugyanis, még nem is tettünk említést. A frissen készített felvételeket egy külön megvásárolható mobil adapterrel, minden más segítség nélkül azonnal elküldhetjük számítógépünkre, laptopunkra vagy mobilkészülékünkre.

A kisebb teljesítményű fényképezőgépek – köztük az okostelefonokban lévő kamerák is – hajlamosak elszalasztani a törtmásodperc alatt lezajló, tovatűnő pillanatokat: a gyenge fényben készült fotók gyakran elmosódottak, és a távoli témákra közelítés sem igazán jó. A D3300 és a NIKKOR objektív ötvözésével a pillanat teljes szépségét megragadhatjuk; fotókollekciónk tele lesz olyan élénk, élethű fényképekkel, receptfotókkal és videókkal, amilyeneket csak a Nikon digitális tükörreflexes fényképezőgépeivel lehet megörökíteni. Mindemellett kiélhetjük kreatív énünket is: 13 lenyűgöző speciális hatást alkalmazhatunk és 20-féle módon javíthatjuk, módosíthatjuk fényképeinket, videóinkat, tehát a műveinket.

Szóval, amennyiben éppen utazás, házasság, házassági évforduló előtt állsz vagy most ünnepled a születésnapod, lepd meg magad egy új fényképezőgéppel! Ha olyat szeretnél, amelyik kis helyen is elfér, nem nehéz, egyszerűen kezelhető, mégis többet nyújt hasonló digitális társainál, akkor az új D3300 a megfelelő döntés. (x)

További információért a Nikon D3300-ról kattints ide!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha egyedi ízű, krémesen sós mártogatósra vágysz, ne keress tovább...

Kevés olyan sokoldalú sós mártogatós létezik a világon, mint az extrán krémes állagú, tökéletesen fűszerezett hummusz. A ropogós sárgarépától kezdve a puha pitatöredéken át egészen a szaftos grillkolbászig mindenféle földi jóval kombinálhatod a Fanan hummuszt, aminek most mind a 6-féle ízváltozatát leteszteltük!

Címlapról ajánljuk

„Igaz a mondás, hogy mire a kezüket a kilincsre teszik,...

Májusban nyílt egy hely Szentendrén, ahol új életre kel a paradicsomos káposzta, a tejbegrízt elégedett sóhajok kísérik, és ahol az is barátságot köt a zöldborsófőzelékkel, aki valaha súlyos menzai traumákat szenvedett el. Szászfai Brigitta és Póti Bence, bár nem a vendéglátás felől érkeztek, pontosan tudták, hogy olyan helyet szeretnének nyitni, ahol barátságos a hangulat, ahol nem kell feszengeni, van kraft-IPA csapon, és valami ütős meglepetés a tányéron. Ez lett a Teyföl, amit a nyitás óta egyre lelkesebben látogatnak a vendégek. Indulásról, elvárásokról, csapatszellemről beszélgettünk, a mumussá vált “újragondolt” jelzőt pedig az étterem séfje, Kulcsár Alex segített helyretenni.

Kormos Lili

További cikkek

7 kiváló hazai étterem eldugott településeken

Falusi fine dining, vidéki gourmet – ilyen és hasonló hívószavakkal vonzzák be vendégeiket az ország messzi kistelepülésein is olyan éttermek, amelyek kiemelkedően igényes és előremutató konyhát visznek. A műfaj koronázatlan királyai persze egyértelműen a Dudás-testvérek: ők anno az Anyukám Mondtával feltették Encset a gasztrotérképre, az első között megmutatva, hogy egy eldugott kis községben vagy kisvárosban is lehet éttermi sikersztorit csinálni.