Ragadd meg a pillanatot!

Itt a nyár! Örökítsd meg legszebb pillanatait és legfinomabb ételeit a Nikon segítségével! (x)

A Nikon D3300 fényképezőgépével nemcsak gyermeked, unokád első lépéseit, a szomszéd fiú focimeccsének legizgalmasabb pillanatait tudod biztosan és sikeresen megörökíteni, hanem még az általad készített ételekről is profi fotókat készíthetsz.

A főzés egyik legnagyobb öröme, ha megoszthatjuk a végeredményt szeretteinkkel, barátainkkal. De mivel nem főzhetünk minden nap egy egész hadseregnek, így a legjobb megoldás, ha fotókat és recepteket osztunk meg. Egy jó kajafotóhoz három dolog kell: egy ízletes fogás, egy kis jártasság a fényképezésben, illetve egy minőségi fényképezőgép. A dolog igazándiból egyik nélkül sem működhet rendesen.

Nyáron mindig annyi esemény történik, amiért kár lenne, ha feledésbe merülne. Idáig nem tartottad fontosnak a soha vissza nem térő pillanatok dokumentálását? Akkor most biztosan kedvet kapsz hozzá! A Nikon D3300 digitális tükörreflexes készüléke ugyanis fantasztikusan csillogó vörös színben is kapható! Szuper könnyű váza és az eddigieknél helytakarékosabb új, zoom objektívje teszi még népszerűbbé a hölgyek körében.

Nem csak a kicsi méret, a pehely súly, így a kényelmes hordozhatóság az egyetlen érv, amely a D3300-as mellett szól. Hiszen valljuk be, ki szereti az agyonbonyolított menürendszereket? Egyikünk sem. Ezt a készüléket viszont kifejezetten egyszerű kezelni. Mindemellett maximális képminőség jellemzi és még millió kábelt sem kell tartanunk hozzá. A legvonzóbb tulajdonságáról ugyanis, még nem is tettünk említést. A frissen készített felvételeket egy külön megvásárolható mobil adapterrel, minden más segítség nélkül azonnal elküldhetjük számítógépünkre, laptopunkra vagy mobilkészülékünkre.

A kisebb teljesítményű fényképezőgépek – köztük az okostelefonokban lévő kamerák is – hajlamosak elszalasztani a törtmásodperc alatt lezajló, tovatűnő pillanatokat: a gyenge fényben készült fotók gyakran elmosódottak, és a távoli témákra közelítés sem igazán jó. A D3300 és a NIKKOR objektív ötvözésével a pillanat teljes szépségét megragadhatjuk; fotókollekciónk tele lesz olyan élénk, élethű fényképekkel, receptfotókkal és videókkal, amilyeneket csak a Nikon digitális tükörreflexes fényképezőgépeivel lehet megörökíteni. Mindemellett kiélhetjük kreatív énünket is: 13 lenyűgöző speciális hatást alkalmazhatunk és 20-féle módon javíthatjuk, módosíthatjuk fényképeinket, videóinkat, tehát a műveinket.

Szóval, amennyiben éppen utazás, házasság, házassági évforduló előtt állsz vagy most ünnepled a születésnapod, lepd meg magad egy új fényképezőgéppel! Ha olyat szeretnél, amelyik kis helyen is elfér, nem nehéz, egyszerűen kezelhető, mégis többet nyújt hasonló digitális társainál, akkor az új D3300 a megfelelő döntés. (x)

További információért a Nikon D3300-ról kattints ide!

Hozzászólások

aantee

Oké, hogy az oldal a reklámokból él, de nem kéne mégis egy határt tartani?

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 retro kiegészítő a nagymama konyhájából, ami ma is menő

Emlékszel még arra, milyen volt a nagymama konyhája? Cirádás díszítéssel megfestett tányérok, furcsa mintával hímzett feliratos falvédő, színes szalagfüggöny – a sort pedig még vagy egy tucat régi kiegészítővel tudnánk folytatni. Vajon ezek a dolgok tényleg divatjamúltak már, vagy egy kis kreativitással akár még egy mai, modern konyhát is fel tudnak dobni?