3 tipp, hogy több rostot vigyél be anélkül, hogy puffadnál

A rostfogyasztás nem könnyű azok számára, akik hajlamosak a puffadásra. A gasztroenterológus tippjei segítenek, hogy növeld a rostbeviteledet a kellemetlen tünetek elkerülésével.

Ha nagyobb mennyiségben, egyszerre viszünk be rostban gazdag ételeket, például nyers gyümölcsöt vagy a zöldséget, könnyedén előfordulhat, hogy kellemetlen gázképződét, puffadást, görcsöket vagy akár székrekedést tapasztalunk.

Szerencsére Dr. Will Bulsiewicz gasztroenterológusnak akad néhány egyszerű tippje, melyekkel elkerülhetjük ezeket a kellemetlenségeket, és mégis rostban gazdag ételeket fogyaszthatunk.

Kattints a képre, és tudd meg, mik a szakember tippjei!

Forrásunk volt.


Még több az egészségről:

Legújabb receptek

Mennyei tojáskrém

Gyorsan és könnyen elkészíthető húsvéti fogás ez a tojáskrém, ami pont olyan krémes és légiesen könnyed, mint ahogy gyerekkorunkból emlékszünk rá! A majonézes torma és a tejföl ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Fokhagymás csülök tepsiben sütve

A családban egyedül én szeretem a csülköt, ezzel most magamnak kedveskedtem. Nem egy könnyű és diétás étel, de ritkán azt hiszem megengedhető. Paprikás krumplival és savanyú ...