3 tipp, hogy több rostot vigyél be anélkül, hogy puffadnál
A rostfogyasztás nem könnyű azok számára, akik hajlamosak a puffadásra. A gasztroenterológus tippjei segítenek, hogy növeld a rostbeviteledet a kellemetlen tünetek elkerülésével.
Ha nagyobb mennyiségben, egyszerre viszünk be rostban gazdag ételeket, például nyers gyümölcsöt vagy a zöldséget, könnyedén előfordulhat, hogy kellemetlen gázképződét, puffadást, görcsöket vagy akár székrekedést tapasztalunk.
különleges saláták
Egyszerű és nagyszerű recept, ami önmagában vegán, de nagyszerű köret is lehet roston sült húsokhoz vagy halakhoz. Ha krémesebb sajtokat - például fetát vagy kecskesajtot - morzsolunk ...
reform süti
Pillanatok alatt összedobható reggeli, ami ráadásul elejétől a végéig egyetlen tálban készül. A banántól tartalmas és laktató, a bogyós gyümölcsöktől savanykás, míg a ...
csicseriborsó-saláta
Jennifer Aniston kedvenc salátája, ami nagyon finom és csodás alakot csinál.
Szerencsére Dr. Will Bulsiewicz gasztroenterológusnak akad néhány egyszerű tippje, melyekkel elkerülhetjük ezeket a kellemetlenségeket, és mégis rostban gazdag ételeket fogyaszthatunk.
Kattints a képre, és tudd meg, mik a szakember tippjei!
3 fotó
Forrásunk volt.
Még több az egészségről: