A 6 legcukibb picike szobanövény picike lakásba

Ha kicsi lakásban élsz, és kevés a helyed, de a zöld növényekről lemondani semmiképp sem akarsz, jól jöhet a következő gyűjtésünk: mutatós és őrülten cuki, kicsi levelű és méretű szobanövényeket mutatunk!

A szobanövények mindig, minden körülmények között boldogságot hoznak otthonunkba, és általában minél több van belőlük, annál jobb érzés hazaérni hozzájuk. Na de mi van, ha nincs helyünk otthon, mert picike lakásban élünk? Akkor se gondoljuk, hogy le kell mondanunk a növényekről, nem-nem, semmiképp! Válasszunk apróbb, kevés helyet foglaló egyedeket, melyek cukiságukkal és esztétikumukkal kompenzálják apró méretüket.

Őrülten cuki, kicsi levelű és méretű szobanövényeket mutatunk!

Az alábbi, kicsit sem átlagos szobanövényeket teheted kaspókba a polcra, az ablakba, a párkányra, csüngő függőkaspóba, mindegyik megoldás fantasztikus lesz!

Forrásunk volt.


Még több növény erre:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Heti Menü – Nyári egytálételek hússal és hús nélkül, 7...

Különleges egytálételekkel, baszk lecsóval, töltött kápiával, könnyű rakott kellel, tojásos nokedlivel, de meggy-, karfiol-, zöldség- vagy karalábélevessel is készültünk a hétre, nem is beszélve a szezonális édességekről. Áfonyás keksz, málnahab, citrompite, csokifagyi, meggyes piskóta? Nehéz lesz választani! Heti menü itt: