Panna cotta

Panna cotta light

Nem tudom, ki hogy van ezzel az édességgel (?!?), én bárhol - bármikor be tudnám falni. De ezzel szerintem nem vagyok egyedül.    

Christmas panna cotta

A jól ismert olasz desszert karácsonyi változatát ajánlom tartalmas ünnepi főételeket követően, olyankor, amikor úgy érezzük, hogy már tényleg nem fér belénk semmi. Ez ugyanis egy ...

Panna cotta málnapürével

A panna cotta Észak-Olaszországból származó, édes tejpuding. Az édesség alapja a jó minőségű, magas zsírtartalmú tejszín, esetleg tej, továbbá a vanília.

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért nem mindegy, mikor sózol: az állag és az íz...

Ha egy alapanyagot kéne mondanunk, ami tényleg minden ételben ott van, egyértelműen a sóra mutatna a legtöbb ujj. És annak ellenére, hogy alapfűszerünk használatát nem lehet kifejezetten „elrontani”, nem árt, ha figyelünk arra, hogy mit, mikor és hogyan sózunk. Lássuk, mit mond a Napi Tipp!

Lakos Benedek

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...