Panna cotta
Pihe-puha, szaftos kelt tészta, rengeteg dió és krémes vaj, melyeket mind körbejár a citromhéj intenzív aromája: ez az aranygaluska. Ki ne szeretné ezt a desszertet, pláne egy selymes ...
A Rib Eye steak a marha bordarészéből származó, igazán szaftos, ízes és kellemesen zsíros steakfajta. Mi most készítettünk hozzá egy friss, citrusos petrezselyemszószt és egy ...
Ha a ropogós mézeskalácsok rabjai vagytok, akkor mindenképpen készítsétek el ezt a sötétbarna svéd csodakekszet, mert mennyeien fűszeres és csodásan ropog! Falatozhatjuk magában az ...
Instant jobb kedvre derülünk ennek a rózsaszín tésztának a látványától, hát még az ízétől! Ráadásul a céklaszósznak köszönhetően ráadásul egy nagy adag szezonális zöldséget is belecsempészhetünk az ebédünkbe.
NosaltyMegéri fellapozni az akciós újságokat, ugyanis a hétvégén megint olyan Parkside eszközre csaphatunk le a Lidlben, ami tél előtt nagyon jól jöhet.
NosaltyA Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ honlapján nemrég közzétette a veszélyes növények listáját: ezen több szobanövényt is megtalálunk, amely mérgező lehet, de olyan is akad a felsorolásban, amely rákkeltő hatású.
Szász NóriMegéri fellapozni az akciós újságokat, ugyanis a hétvégén megint olyan Parkside eszközre csaphatunk le a Lidlben, ami tél előtt nagyon jól jöhet.
Instant jobb kedvre derülünk ennek a rózsaszín tésztának a látványától, hát még az ízétől! Ráadásul a céklaszósznak köszönhetően ráadásul egy nagy adag szezonális zöldséget is belecsempészhetünk az ebédünkbe.
A téli, napsütésben nem bővelkedő hideg hónapok illetve a fűtött lakások megviselhetik a szobanövényeinket. Akadnak olyan egyedek, melyek kifejezetten nehezen tűrik ezt az időszakot és a fűtés következtében uralkodó száraz, meleg levegőt beltéren, de olyanok is, amelyek viszont simán bírják. Utóbbi csoportból mutatunk most ötöt.
A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...