Így készíts házi oldatot a zsíros tűzhely ellen

Aki rendszeresen használja a konyhát, az biztosan szembesült már azzal, hogy a zsírfoltoktól milyen nehéz megszabadulni. Legyen ez akár a konyhapulton, gépeken, csempén vagy a tűzhelyen, a zsírfoltok ádáz ellenségként tűnnek fel. Most mutatunk nektek Otthon Tippünkben egy házi oldatot, amit nem is kell sokáig kotyvasztani és mindössze 3 lépésben eltünteti a makacs szennyeződéseket.

A szódabikarbónáról köztudott, hogy minden takarítós és tisztítós tippnél felüti a fejét. A tűzhelytakarítás esetében sincs ez másképp, hiszen házi oldatunk egyik fő alapanyaga a szódabikarbóna. Olvass tovább, és tudd meg, mi kell még a házi oldatba, amivel felveheted a harcot a zsíros tűzhely ellen!

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

5 étel, ami fiatalon tartja a bőrt

Habár ma már rengeteg csúcstechnológiával fejlesztett csodakrémet találunk a szépségápolás piacán, a legtöbbet mégis a helyes táplalkozással tehetünk bőrünk egészségéért. Hétköznapi ételekről van szó, amik más és más tulajdonságát védik a bőrünknek, úgy mint a feszessége vagy éppen a puhasága. Most mutatunk neked 5 olyan ételt, aminek fogyasztásával úgy érezheted, sokáig huszonéves maradsz!

Balogh Lilla

További cikkek