Őszi színek a tányéron

Pompás sárga, békés barna és szívmelengető piros levelek - mi hangulatosabb az őszi erdő színeinél? Őszi alapanyagokkal ezt a hangulatot a tányérodra is rácsempészheted. (x)

A narancssárga a színpszichológia szerint boldogságot, lelkesedést, kreativitást jelent, sőt, élénkít, és növeli a szellemi aktivitást. Csupa jó dolog! Ideje kipróbálni az Electrolux receptrovatának sütőtökös-édesburgonyás gnocchireceptjét, hiszen a narancsos színű tésztagombóc már ránézésre is boldogsággal tölt el.

Sütőtökös gnocchi édesburgonyával recept leírása

A barnához magabiztosságot, gondoskodást és közvetlenséget társít a színszakirodalom. Épp ilyen lesz a rizottód is, ha követed az Electrolux receptjének instrukcióit. A sütőtök mellé vargánya és gesztenye kerül a tányérra, és már az első falatnál érezheted az őszi erdő minden zamatát!

Őszi rizottó gesztenyével és vargányával recept leírása

Piros tészta? Furcsa? Finom! A piros szín igazi energiabomba, élénkít és javítja a hangulatot, amire a hűvösebb őszi napokon szükséged lehet. Ételfestékre viszont nincs szükség, mert a cékla természetes színezőanyagával bármit gyönyörű pirosra fest. Tálalj piros szélesmetéltet kecskesajttal és pisztáciával gazdagítva, és máris igazi gasztrokalandban lehet részed.

Céklás szélesmetélt kecskesajttal és pisztáciával recept leírása

Ha kipróbáltál mindent, és még több inspirációra vágysz, nézz körbe az Electrolux videórecept-rovata, az Egy falat inspiráció oldalán. Klasszikus alapanyagokból készített, néha talán furcsának tűnő receptjeinkkel, izgalmas fogásokkal bővítheted repertoárod! (X)

Nézz meg más Egy Falat Inspiráció-receptet is!

Még több receptet az Electroluxtól itt találsz!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek