Sasszemed van, ha megtalálod az őszi levelek között a 4 almát

A következő optikai illúzióval már elkezdünk hangolódni a bekuckózós őszi napokra. Ezúttal a színes levelek között megbújt aprócska almákat kell megtalálnod! Sok sikert!

A legújabb optikai illúziónál nagyon erősen kell koncentrálnod, hogy megtaláld a színes őszi levelek között megbújó 4 almácskát. A legügyesebb rejtvényfejtőknek általában 10 másodperc alatt sikerül rátalálniuk az almákra, neked vajon sikerül?

Mutatjuk a rejtvényt:

Hol van a három alma? / Fotó: Dudolf

A fent látható kép Dudás Gergely, avagy The Dudolf magyar művész munkája, aki az álcázás mestere. Egy korábbi rejtvényében arra invitálta a kikapcsolódni vágyókat, hogy 3 almát találjanak meg a madárházak között. Egy másik feladványában pedig egy nyalókára kellett rábukkanni, ami a fagyik között bújt el.

Készen állsz a megoldásra?

Ha szeretnéd még egyszer megnézni a képet, akkor most még megteheted.

Íme a megoldás!

Ott bújtak el! / Fotó: Dudolf

Megtaláltad az almákat? Mennyi időbe telt, míg rájuk bukkantál?

Forrásunk volt.


Még több izgalmas fejtörő, hogy gyakorolhass:

Címlapról ajánljuk

A répatortás kekszszendvics, amit minden nap harapnánk uzsonnára

Nehéz percek következnek most az édesszájúak számára: ez a "szendvics" nem holmi felvágottal-sajttal készül, hanem egy pazar répatorta még pazarabb hozzávalóival! Húsvétra, de egy sima hétvégére vagy hétköznapra is kiváló önsimogató és családjutalmazó süteményről van szó. Így készül nálunk a répatortás kekszszendvics:

Nosalty

További cikkek