Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egy olyan újdonság jöhet a McDonald's-nál, aminek sokan örülni fognak

A világ mintegy 60 országában működik a Meki házhoz szállítása. Lehet, hogy hamarosan nálunk is az ajtóig jön a Big Mac?

Néhány hónapja írtunk róla, hogy a sikeres tesztelések után teljes üzemben működik a McDonald's házhoz szállítási rendszere a világ 60 országában, több mint 12 ezer helyen. Az Index akkor megkérdezte a magyar Mekit, hogy mikor tervezik a McDelivery bevezetését, de nem kaptak egyértelmű választ. A portál most azt írja, hogy akár már áprilisban elindulhat Magyarországon is a McDonald's házhoz szállítási programja.

Az információ egyelőre nem hivatalos, de a cég magyarországi érdekeltségei néhány hete  Scheer Sándorhoz, a Market Zrt. tulajdonosához kerültek, így várhatóak változások a McDonald's háza táján. 

Receptajánló:

A házhozszálítási szolgáltatás állítólag a Netpincéren keresztül lesz elérhető. A portál cikkére reagált a McDonald's Magyarország is, nagyjából ugyan azt írták, mint tavaly nyáron: „A házhozszállítás a McDonald’s globális stratégiája, az erre vonatkozó lehetőségeket minden piacon megvizsgálja a vállalat. Magyarországon is elindult egy ilyen folyamat, amelynek jelenlegi kezdeti szakaszában a részletekről, így az időzítésről és a szolgáltatást végző partnerről sem még született döntés. Amint a szolgáltatásról megosztható információ áll rendelkezésre, a szokásos fórumokon tájékoztatjuk vendégeinket.”

A hazai gyorsétteremláncok közül elsőként a KFC vezette be a házhoz szállítást. A KFC Futárral már több mint egy éve lehet házhoz kérni a fűszeres csirkeszárnyakat.

Ezeket olvastad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!