Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Öltöztesd ünnepi hangulatba a konyhád ezekkel az itthon kapható kiegészítőkkel!

A karácsonyi készülődésből a dekoráció sem maradhat ki!  Hazai webshopok kínálatából válogattuk össze a legszebb ünnepi kiegészítőket.

Az adventi koszorú általában az étkezőasztalt ékesíti, de hogyan dobhatod még fel az étkező-konyhát az ünnepekre, hogy egy élmény legyen a főzés és az elkészült ételek elfogyasztása? Dekorációs útmutatónkkal nemcsak tippeket adunk, milyen tárgyakkal csempészhetsz ünnepi hangulatot a lakás ezen részébe, hanem azt is megmutatjuk, honnan tudod beszerezni őket!

 

1. Karácsonyi textilekkel alapozd meg a hangulatot!

Ne csak szentestére, de a mindennapokra is válassz ünnepi terítőt vagy futót az asztalra – most minden megengedett!

H&M Home, 2995 Ft

2. Öltöztesd fel a konyhád ablakait!

Az ablakokba megtalálni a megfelelő díszt nem egyszerű feladat, ezért ne bonyolítsd túl. Akassz fel néhány mézeskalács figurát és fenyőágakat, vagy akár elhelyezheted itt is a korábban elkészített narancsos fali függődet.

H&M Home, 6995 Ft

3. Helyezz el karácsonyi mintás konyharuhákat

A mikulásvirág és a magyal nemcsak cserépben vagy vázában mutat jól, de a konyharuhán is!

Zara Home, 3995 Ft

4. Ünnepi fények

A letisztult fehér gyertyaszálak egyszerre visszafogott és karakteres díszei az ünnepi asztalnak. Válassz olyat, ami növényi alapú viaszból készült, így a paraffingyertyákkal ellentétben nem bocsát ki semmilyen káros anyagot égés közben.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

P a u z a • É v i & Z o l i (@pauza_mood) által megosztott bejegyzés,

Pauza, 1200 Ft / 10 szál

5. A tányérok is boruljanak ünnepi díszbe

Az ünnepi menü alá dukál az ünnepi teríték, így ha még a hétköznapokon is magyar tervezők tányérjait részesíted előnyben, karácsonyra engedd meg magadnak, hogy kicsit giccses, de nagyon kedves étkészletet választasz. Garantáljuk, hogy még jobban fog ízleni így az ünnepi menü!


Zara Home, 1795 Ft

6. Egy szép tálba halmozz terméseket

A narancs, a toboz, a fahéj mind a karácsony természetes szimbólumai, ezért pakolj belőlük jó sokat egy dekoratív tálba, és helyezd a konyhapultra vagy az étkezőasztal közepére. Egy aranyszínű fém vagy fa tál passzol legjobban az ünnepi időszakhoz.

H&M Home, 3995 Ft

7. Mutasd meg, mit alkottál!

Az ínycsiklandó cukrászati költeményeidet büszkén mutasd meg! Mielőtt eltüntetné a család több óra munkád eredményét, pihenjenek egy kellően feltűnő süteményállványon!

Zara Home, 6995 Ft

8. Helyezz el apró dekorációs elemeket véletlenszerűen konyhaszerte!

Nem akarod túlságosan felcicomázni a konyhát, de azért szeretnéd, ha megjelenne itt is a karácsony? Akkor véletlenszerűen tegyél néhány apró, de annál markánsabb elemet a konyha különböző pontjaira!

Zara Home, 1995 Ft

9.  Alkoss karácsonyi süteményeket!

Természetes, hogy ha már karácsony és sütés, akkor a sütik se csak ízvilágukban, hanem megjelenésükben is tükrözzék a karácsonyt! Legyen szó apró kekszekről vagy nagy kuglófról, bármelyik kivitelezhető ünnepi köntösben!


Zara Home, 3995 Ft

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: unsplash.com    

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!