Ők a Hulala receptverseny nyertesei

Eredményt hirdetünk! Íme, a Hulala receptverseny nyertesei, akik a legtöbb szavazatot kapták!

Ezúton hirdetjük ki a Hulalaés a NoSalty közös receptversenyénekfődíjasát! A NoSalty olvasók szavazatai alapján scarlett69 szakácsunkCimbi torta gluténmentesen receptjenyerte a fődíjat az I. kategóriában: egy Bosch MUM4427 konyhai robotgépet.

Cimbi torta gluténmentesen

A II. kategóriában a legjobb szakács impreza konyhája lett, aki Hulala főzőkrémet használt a Tejszínes karfiollal töltött párizsikosárkák receptjéhez. Nyereménye egy Tefal Ingenio 10 db-os edényszett.

Ezúton is gratulálunk a nyerteseknek!

A szavazók között 5 darab Hulala ajándékcsomag is gazdára talált: Petereva, Sárvári Csilla, tothbalazs32, golya1999, tatiaviki olvasóinknak kedvezett a szerencse.

Tudj meg többet a Hulala receptversenyéről!

Még több édes süti receptje

Isteni magyaros ételeket itt találsz

Hozzászólások

scarlett69

Köszönöm :)

Címlapról ajánljuk

„Csakis szívvel, lélekkel lehet finom ételeket az asztalra varázsolni" –...

A Nosalty-közösség nem lenne ugyanaz fáradhatatlan házi szakácsai nélkül, akik minden héten újabb receptekkel rukkolnak elő, ezzel is színesítve az oldalt. Ennek a lelkes csapatnak az egyik tagja Kard Éva "Gizi", aki HÚSBAVÁGÓ receptversenyünkön különdíjat nyert citromos-bazsalikomos patisszonkrémlevesével. Ő mesél most nekünk otthonról, konyháról és főzésről.

Nosalty

További cikkek

A görögdinnye tárolásának aranyszabályai

A dinnyével nem könnyű az élet. Már maga a kiválasztás is egy idegőrlő folyamat, ami alatt próbáljuk a legédesebb gyümölcsöt hazavinni. És ha ez sikerül, következik az újabb fejtörés: a tárolás kérdése.