Ők a Hulala receptverseny nyertesei

Eredményt hirdetünk! Íme, a Hulala receptverseny nyertesei, akik a legtöbb szavazatot kapták!

Ezúton hirdetjük ki a Hulalaés a NoSalty közös receptversenyénekfődíjasát! A NoSalty olvasók szavazatai alapján scarlett69 szakácsunkCimbi torta gluténmentesen receptjenyerte a fődíjat az I. kategóriában: egy Bosch MUM4427 konyhai robotgépet.

Cimbi torta gluténmentesen

A II. kategóriában a legjobb szakács impreza konyhája lett, aki Hulala főzőkrémet használt a Tejszínes karfiollal töltött párizsikosárkák receptjéhez. Nyereménye egy Tefal Ingenio 10 db-os edényszett.

Ezúton is gratulálunk a nyerteseknek!

A szavazók között 5 darab Hulala ajándékcsomag is gazdára talált: Petereva, Sárvári Csilla, tothbalazs32, golya1999, tatiaviki olvasóinknak kedvezett a szerencse.

Tudj meg többet a Hulala receptversenyéről!

Még több édes süti receptje

Isteni magyaros ételeket itt találsz

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

Így festett egy szüret régen – Képeken a munka és...

Manapság már viszonylag ritka, hogy egy családi/baráti társaság, esetleg egy egész falu felhágjon a szőlőhegyre őszidő derekán, hogy az ott roskadozó fürtöket puttonyba szedje, azokból bort készítsen és az egész folyamatot lakomával, játékokkal és általános mulatsággal kísérje. A szüret nem is olyan rég szerves részét képezte az ősznek, a hozzá fűződő szokások pedig sokat mesélhetnek egy olyan korról és világról, amit (nagyrészt) már magunk mögött hagytunk.

Lakos Benedek

További cikkek